Σελίδες

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

"Πατέρα κάτσε φρόνιμα" γιατί απόψε... χορεύουν τα αστέρια!



Το στίγμα της τηλεοπτικής Κυριακής δίνει το LIVE του "Dancing with the Stars" που αρχίζει λίγο μετά τις 21:00 στον ΑΝΤ1...

Ωστόσο, για εκείνους που θα δε προτιμήσουν να περάσουν το Κυριακάτικο βράδυ τους με χορευτικές φιγούρες αστέρων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, έχουν πολλά να προτείνουν.

Στο MEGA στις 21:15 αρχίζει η ταινία 2012 με τους Τζον Κιούζακ, Αμάντα Πιτ, 'Ολιβερ Πλατ, Γούντι Χάρελσον, Ντάνι Γκλόβερ, Θάντι Νιούτον.

Το 2012 είναι μια περιπέτεια για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που φέρνει το τέλος του κόσμου και αφηγείται την ηρωική μάχη για επιβίωση. Το 2009 μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης ότι σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε... Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατον να σωθούν όλοι. ''Οταν ο Τζάκσον Κέρτις πηγαίνει με τα δυο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Ο Τζάκσον πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με τον χρόνο. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα. 
Το 2012 πιστεύεται από πολλούς ότι είναι η χρονιά της αποκάλυψης, λόγω του ότι η 21η Δεκεμβρίου του 2012 σηματοδοτεί το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. Για το γεγονός αυτό υπάρχουν πολλές αναφορές σε διάφορες επιστημονικές, θρησκευτικές και άλλες πηγές. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών «Ημέρα ανεξαρτησίας» και «Μετά την επόμενη ημέρα» Ρόλαντ 'Εμεριχ ζωντανεύει τις προβλέψεις των Μάγια.

To Star, στις 21:00 προτείνει την ελληνική ταινία "Πατέρα κάτσε φρόνιμα"! Παίζουν οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αλέκος Τζανετάκος, Μίρκα Καλατζοπούλου, Γιώργος Μούτσιος, Σταύρος Ξενίδης, Σάσα Καστούρα, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Αθηνόδωρος Προύσαλης.
Ο Λάμπρος είναι ένας πλούσιος επαρχιώτης που ζει βίο ενάρετο. Θέλοντας, μάλιστα, να δει το γιο του να προκόβει, τον στέλνει στην Αθήνα για σπουδές. Εκεί, όμως, ο νεαρός το ρίχνει έξω και γίνεται πρώτος στα γλέντια και τη μεγάλη ζωή. Ο Λάμπρος έρχεται στην Αθήνα για να τον συνετήσει και, αντί να τα καταφέρει, πέφτει κι αυτός στην παγίδα της γλυκιάς ζωής.

Αμέσως μετά, στις 23:15 στο STAR έρχεται η ελληνική ταινία BANK BANG. Παίζουν οι: Αλέξανδρος Μυλωνάς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Δημήτρης Ήμελος, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Δρόσος Σκώτης, Ελένη Ράντου, Ερρίκος Λίτσης, Θάνος Σαμαράς, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Κώστας Βουτσάς.




Δύο αδέρφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν σε γραφείο κηδειών και προσπαθούν να πιάσουν την καλή. Όμως, ο Νώντας έχει μπλεξίματα με την ελληνική μαφία και πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Έτσι, προτείνει στον Μιχάλη να αρχίσουν να ληστεύουν τράπεζες. 
Για κακή τους τύχη, ο αρχηγός της αστυνομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, έχει αρχίσει να τοποθετεί μυστικούς αστυνομικούς στα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, κάνοντας τη ζωή των δύο αδερφών ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου όταν ο Μιχάλης γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, στο πρόσωπο μία τραπεζικής υπάλληλου με ιδιαίτερα «γραφική» οικογενειακή ζωή… 

Στις 23:15 έχει θρίλερ στον Alpha. "Η πύλη των νεκρών" είναι κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 15, με τους Ελίζαμπεθ Χάρνος, Σον Άσμορ, Χίλαρι Μπάρτον.
Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει. Όλοι κάνουν τα σχέδιά τους, εκτός από τη Μέγκαν, που πενθεί την απροσδόκητη αυτοκτονία της δίδυμης αδελφής της, Σόφι. Προσπαθώντας να ξεχάσει τη θλίψη της, αποφασίζει τελικά να πάει με την παρέα της στο εξοχικό που διατηρεί η οικογένειά της στην περιοχή της Λουιζιάνα. Όμως αυτή η εκδρομή θα συμπέσει με την ημέρα έναρξης του θερινού ηλιοστασίου, που αποτελεί την πύλη επικοινωνίας του κόσμου των ζωντανών με τον κόσμο των νεκρών. Αναπόφευκτα η Μέγκαν θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη χαμένη αδελφή της, όμως η «συνάντησή» τους θα φέρει στην επιφάνεια ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που δεν πρέπει με τίποτα να αποκαλυφθεί στον κόσμο των ζωντανών…

Για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις αθλητικές εξελίξεις, στις 21:45 αρχίζει η εκπομπή Goal στο ΣΚΑΪ ενώ στις 22:00 η "Αθλητική Κυριακή"  στη ΝΕΤ.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου