Σελίδες

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγή (;) κλίματος για Ρότσα



Για προσπάθεια να χαραχθεί κοινή γραμμή και να λυθεί η παρεξήγηση κάνουν λόγο από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τις πληροφορίες περί δυσαρέσκειας Αλαφούζου για Ρότσα. Ακόμη πολύ πιθανό το διαζύγιο. 

Νέα αλλαγή δεδομένων στον Παναθηναϊκό. Αν και φαινόταν πως το διαζύγιο με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν δεδομένο, λόγω της δυσαρέσκειας του Γιάννη Αλαφούζου για τις δηλώσεις του μετά το ματς Κυπέλλου με την Προοδευτική, φαίνεται πως οι τόνοι έπεσαν. Τουλάχιστον από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επαφή και από πλευράς ΠΑΕ λέγεται πως στην αυριανή συνάντηση θα επιδιώξουν να συνεχίσουν στην κοινή τους γραμμή και να λυθεί η παρεξήγηση με τον προπονητή. Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως ο προπονητής δεν του είχε δείξει την αντίθεσή του στις αποφάσεις που έλαβε για καρατόμηση ποδοσφαιριστών στο ραντεβού που είχαν τη Δευτέρα. Ο δε Χουάν Ραμόν Ρότσα εκτιμά πως είναι λάθος να διαλυθεί η ομάδα για ένα αρνητικό αποτέλεσμα και να αναζητηθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι. 

Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση Αλαφούζου-Ρότσα την Πέμπτη. Όλα δείχνουν πως θα κληθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ανασκευάσει όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι στον Κορυδαλλό. Αν δεν το κάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει πίσω όσα είπε κι εξακολουθεί να τα υποστηρίζει, συνεπώς με τα υπάρχοντα δεδομένα το διαζύγιο φαίνεται περισσότερο πιθανό από τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου