Σελίδες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Επιβεβαιώνει η Παρί για Μουρίνιο-Ρονάλντο


Τελικά είναι αλήθεια… Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ενδιαφέρεται να πάρει πακέτο από την Ρεάλ Μαδρίτης τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο. 


Εδώ και καιρό έδιναν και έπαιρναν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος και μυστικών συναντήσεων της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι δύο πλευρές το διέψευδαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αλλά τελικά ισχύει το: «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». 

Μάλιστα, το ενδιαφέρον των Παριζιάνων δεν αφορά μόνο τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον σούπερ σταρ της «βασίλισσας», Κριστιάνο Ρονάλντο. Το χρήμα, άλλωστε, στη γαλλική πρωτεύουσα ρέει άφθονο, συνεπώς… 

Η επιβεβαίωση δεν ήρθε από όποιον κι όποιον, αλλά από τον Σαούντ Μπιν Αμπντουλραχάμ Αλ-Τανί, που αποτελεί το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας. «Φυσικά» ήταν η απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση για τον «Special One» και τον «CR 7», μιλώντας στη τηλεοπτικό δίκτυο «Canal+». 

«Στον αθλητισμό, πρέπει να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο για τον σύλλογο σου. Να κάνεις τις σωστές κινήσεις στον σωστό χρόνο» τόνισε και πρόσθεσε: «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο από την μέρα της ίδρυσης της. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Champions League. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στη Γαλλία και ελπίζουμε να γίνουμε η καλύτερη στην Ευρώπη, γιατί όχι και στον κόσμο». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου