Σελίδες

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Θέλουν σύντομα τον αντι-Μπάγεβιτς



Το συντομότερο δυνατόν θέλουν στον Ατρόμητο να βρουν τον διάδοχο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πρώτος στη σχετική λίστα ο Λεμονής, ακολουθούν Παντελίδης-Νιόπλιας. 

Τον διάδοχο του Ντούσαν Μπάγεβιτς αναζητούν στον Ατρόμητο, ύστερα από την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Πρόθεση του Γιώργου Σπανού είναι ο νέος προπονητής να αναλάβει το συντομότερο τα ηνία, ώστε να γνωρίσει νωρίτερα το ρόστερ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. 

Στην κορυφή των υποψήφιων τεχνικών είναι ο Τάκης Λεμονής, ενώ ακολουθεί ο Σάββας Παντελίδης και ο Νίκος Νιόπλιας. 

Οι δύο πρώτοι είναι ελεύθεροι και, εφόσον προκριθεί μία εξ’ αυτών των λύσεων, απομένει η συμφωνία στους όρους της συνεργασίας. 

Από την πλευρά του, ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού είναι πιο δύσκολη περίπτωση, εργάζεται ως ομοσπονδιακός στην εθνική Κύπρου. 

Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο Κύπριο τεχνικός, που πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα με την ΑΕ Λεμεσού. 

Σε κάθε περίπτωση, στον Ατρόμητο θέλουν κάποιον προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, προκειμένου να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και να ξέρει την ομάδα και τι θέλει αυτή για να παρουσιάσει διαφορετική αγωνιστική εικόνα. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου