Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Δεκτή η παραίτηση Μπάγεβιτς!



Παρελθόν από τον Ατρόμητο θα πρέπει να θεωρείται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτησή του. 

Η απογοήτευση ήταν έντονη στο στρατόπεδο του Ατρομήτου μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου. Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανός είχε αποχωρήσει από το γήπεδο του Περιστερίου, με αποτέλεσμα να μάθει τηλεφωνικώς πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστίων αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση του τελευταίου. 

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν γινόταν δεκτή η παραίτησή του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φερόταν διατεθειμένος να επιμείνει μέχρι τέλους, καθώς θεωρεί πως εκείνος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την -κατώτερη των προσδοκιών- πορεία του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα και κατ' επέκταση για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ύστερα από το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Μάλιστα, η απογοήτευση του Σερβοέλληνα προπονητή ήταν τόσο μεγάλη, καθώς δεν πήγε καν στα αποδυτήρια μετά το ματς, αλλά στο γραφείο του. Όμως, στα αποδυτήρια πήγε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος τα «έψαλλε» στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα, προειδοποιώντας τους πως αν συνεχιστεί, τότε αναμένεται να υποστούν τις συνέπειες. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου