Σελίδες

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Στην ΤΣΣΚΑ ο Παπαλουκάς!



Την ευκαιρία να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστεί από τον Ετόρε Μεσίνα.

Ο 35χρονος γκαρντ, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα ομάδα ύστερα από την αποχώρησή του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΤΣΣΚΑ, όπου αγωνιζόταν από το 2002 μέχρι το 2008. Εφόσον ο «Τεό» πείσει τις επόμενες μέρες τον Ετόρε Μεσίνα πως είναι σε θέση να προσφέρει, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, επιστρέφοντας στους Μοσχοβίτες έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια. 

«Πιστεύουμε πως ακόμα και με τις εννιά νίκες που κάναμε σε δέκα ματς στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, η ομάδα μας έχει περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ πως ο Παπαλουκάς έχει τις ηγετικές ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και με μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο παρκέ. Συμφωνήσαμε να δουλέψουμε μαζί για μερικές μέρες για να δούμε αν μιλάμε “την ίδια γλώσσα” και να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Εάν όλα πάνε καλά -που το ελπίζω- θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βρούμε μία θέση στον Τεό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ετόρε Μεσίνα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου