Σελίδες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ορθόδοξοι ιερείς γδύνονται για ημερολόγιο



Το sex πάντα πουλάει, ακόμη και στην εκκλησία

Λένε ότι δύσκολοι καιροί απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα. Το πόσο απεγνωσμένα όμως, είναι μεγάλη ιστορία και καμία φορά ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!

Ορθόδοξοι Ρουμάνοι ιερείς αποφάσισαν να βγάλουν τα ράσα τους και να κάνουν ένα ημερολόγιο για το 2013. Μέχρι εδώ όλα καλά ή τουλάχιστον ευτυχώς που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα, που οι φανατικοί με το παραμικρό κατεβαίνουν στο δρόμο και απειλούν με λιντσάρισμα.
Είπαμε ότι το sex πάντα πουλάει, αλλά φαίνεται ότι οι νεαροί ρουμάνοι ιερείς χρησιμοποιούν αυτή την τακτική για να κερδίσουν έξτρα χρήματα. Η επίσημη διαφήμιση προσελκύει τους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν το ημερολόγιο λέγοντας: " Ελάτε να ανακαλύψετε 12 σαγηνευτικές καλλιτεχνικές εικόνες με τους Ορθόδοξους ιερείς και τους επισκέπτες τους" και όταν λέμε επισκέπτες, εννοούμε νεαρούς με μικροσκοπικά εσώρουχα ή ημίγυμνους εργάτες.
Για να είμαστε δίκαιοι οι ίδιοι οι ιερείς δεν γδύνονται, αλλά μοιάζουν να απολαμβάνουν ο θέμα. Αν λόγω Χριστουγέννων ψάχνετε ένα δώρο και θέλετε να ενισχύσετε την ρουμανική ορθόδοξη εκκλησία ή κάποιον επιχειρηματία που θέλει να πλουτίσει στο όνομά της, μπείτε στη διεύθυνση www.orthodox-calendar.com, για να παραγγείλετε online.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου