Σελίδες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Kick Boxing στον ΑΝΤ1



H K-1 WORLD MAX FINAL 8 ATHENS, η "Ολυμπιάδα" του Kick Boxing μετά από 20 χρόνια διοργάνωσης στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα και προβάλλεται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1. Οι 8 κορυφαίοι μαχητές Kick Boxing όλου του κόσμου, θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ και θα τα δώσουν όλα στο Ring για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου τρόπαιου. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο…τη νίκη. 

Ο καλύτερος θα πρέπει να κερδίσει σε 3 αγώνες το ίδιο βράδυ, ώστε να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής του Κ-1! Ο Iron Mike θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της βραδιάς, απέναντι στον Βρετανό Reece Mc Allister, σ’ έναν αγώνα που αναμένεται σκληρός, γεμάτος δράση και ένταση. 

Η ιστορία του Κ-1 ξεκίνησε πριν 20 χρόνια στην Ιαπωνία, πολύ σύντομα όμως κατέκτησε το διεθνές αθλητικό στερέωμα. Στόχος του μεγάλου αυτού θεσμού είναι να εμπνεύσει τους νέους, ώστε να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Πρόκειται για ένα αθλητικό event τεράστιου βεληνεκούς που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του ελληνικού κοινού, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Γνωρίστε τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν και τη διαδικασία του τουρνουά:

Προημιτελικοί:
1ος αγώνας: Mike Zambidis (ΕΛΛΑΔΑ) Vs. Reece Mcallister (ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ)
2ος αγώνας: Yasuhiro Kido (ΙΑΠΩΝΙΑ) Vs. Murthel Groenhart (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)
3ος αγώνας: Artur Kyshenko (ΟΥΚΡΑΝΙΑ) Vs. Chris Ngimbi (ΚΟΝΓΚΟ)
4ος αγώνας: Andy Souwer (ΟΛΛΑΝΔΙΑ) Vs. Andy Ristie (ΣΟΥΡΙΝΑΜ)

Ημιτελικοί:
5ος αγώνας: Νικητής 1ου αγώνα Vs. Νικητής 2ου αγώνα 
6ος αγώνας: Νικητής 3ου αγώνα Vs. Νικητής 4ου αγώνα

Μεγάλος Τελικός
7ος αγώνας: Νικητής 5ου αγώνα Vs. Νικητής 6ου αγώνα

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός από την επίσημη ελληνική ιστοσελίδα www.k-1.gr , την επίσημη ιστοσελίδα στο facebook www.facebook.com/K1.Athens και από την επίσημη διεθνή ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.k-1.tv

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο viva.gr και στο boxoffice.gr καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και στα X-TREME STORES.

tvzapping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου