Σελίδες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος στο θρίλερ με το «Master Chef»!


Συμβαίνει τώρα… στη Μεσογείων και η είδηση είναι ευχάριστη και για τους τηλεθεατές, αλλά και για τους δεκάδες εργαζόμενους.

Πριν από λίγο λοιπόν, ξεκαθάρισε το τοπίο και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το «Master Chef» μετά από πολλά προβλήματα και αναβολές, είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα! 

Λέμε «καλώς εχόντων των πραγμάτων», γιατί είναι αλήθεια πως πολύ έχει τρομάξει το μάτι μας με όλα όσα έχει τραβήξει το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτό…!

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγο και μετά από συνεχείς επαφές, φαίνεται ότι βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ MEGA και STUDIO ATA, με το κανάλι της Μεσογείων να δεσμεύεται ότι θα δώσει άμεσα μέρος των χρημάτων που οφείλει στην εν λόγω εταιρεία παραγωγής. Έτσι, από αύριο κιόλας οι μοντέρ πιάνουν ξανά δουλειά με σκοπό να παραδώσουν σύντομα τα πρώτα επεισόδια, αν και είναι σίγουρο ότι δεν προλαβαίνουν πλέον να βγάλουν το ριάλιτι στον αέρα τη Δευτέρα 17 του μήνα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το MEGA σκοπεύει να βγάλει το «Master Chef» μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή τη Δευτέρα 24 του μήνα. Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη άποψη στη Μεσογείων: να το βγάλουν μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου με σκοπό να χτυπήσει το «Dancing with the stars». 

Λογικά σκεπτόμενοι στο MEGA., πιστεύουν ότι το «Master Chef» είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί και με αυτό θα κερδίσουν στον πόλεμο με τον ΑΝΤ1. Άλλωστε, σε αυτή τη φάση που το κανάλι της Μεσογείων αντιμετωπίζει πρόβλημα στο prime time του τις καθημερινές, το ριάλιτι μαγειρικής θα… ανακόψει την πορεία του ΑΝΤ1 που, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα της τηλεθέασης! 

Όπως και να έχει όμως, το ότι το θρίλερ με το «Master Chef» έχει αίσιο τέλος, έστω και μετά από τόσο καιρό, είναι μία ευχάριστη εξέλιξη και για τους τηλεθεατές που έχουν αποδείξει ότι αγαπάνε το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για τους εργαζόμενους-συντελεστές του, που επιτέλους θα πληρωθούν!

Γρηγόρης Μελάς

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου