Σελίδες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Νίνο-Βανδή στο εορταστικό Πρωινό mou!


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,ΠΟΙΟΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ? 

Μία κουραστική μέρα, ήταν η χθεσινή μέρα για την Δέσποινα Βανδή. Ηταν μία κουραστική μέρα, γιατί ξεκίνησε νωρίς το πρωί και άργησε αρκετά να τελειώσει... Και αυτό γιατί; Γιατί η γνωστή τραγουδίστρια έπρεπε να πεταχτεί μέχρι την Παιανία. 

Ναι, η Δέσποινα βρέθηκε στην Παιανία, όχι για προσωπικούς, αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Βλέπετε, εκεί την περίμεναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όπου μαζί άρχισαν να καταστρώνουν τα Χριστουγεννιάτικα πλάνα τους, μιας και αποφάσισαν παρέα να περάσουν την φετινή Παραμονή Χριστουγέννων. 

Οπως θα έχετε καταλάβει ίσως ,ήδη, η Δέσποινα δέχτηκε την πρόταση του πρωινού διδύμου του Mega και έτσι Παραμονή Χριστουγέννων θα βρίσκεται στο "Πρωινό Μοu" ,όπου όλοι μαζί υπόσχονται να μας προσφέρουν μία σούπερ γιορτινή εκπομπή, πλημμυρισμένη απο πολλά τραγούδια και αναρίθμητες εκπλήξεις.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες,προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, στο "Πρωινό Μou" θα είναι ο Νίνο, ενώ την τελευταία μέρα του 2012, θα βγει στον αέρα εκπομπή με best-of αποσπάσματα! 

Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου