Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Στον πάγκο και στον... πάγο! (vid)



Ο Μουρίνιο άφησε στον πάγκο τον Κασίγιας, όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε. Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 3-2 από την Μάλαγα στην Ανδαλουσία και έκλεισε το 2012 στο πολικό -16!


Για πρώτη φόρα μετά από 10 χρόνια ο Ικερ Κασίγιας έμεινε στον πάγκο των Μερένγκες σε αγώνα στον οποίο δεν ήταν ούτε τραυματίας ούτε τιμωρημένος, ούτε σε διαδικαστικό αγώνα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε τα γάντια του βασικού στον Αδάν και οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν 3-2 από την Μάλαγα κλείνοντας το 2012 με ήττα και όντας στο παγωμένο -16 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ -που έχει παραδώσει προ πολλού το στέμμα της στην Primera Division- έφτασε τις 7 ήττες στην σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που δεν είχε γίνει σε καμία από τις προηγούμενες δύο χρονιές του Special One στον πάγκο των Blancos. Με μπλουζάκια συμπαράστασης «Animo Tito» στον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, εμφανίστηκαν πριν το ματς οι παίκτες της Ρεάλ.


Ο Μουρίνιο συμπλήρωσε 400 αγώνες πρωταθλήματος σε όλες τις χώρες που έχει κοουτσάρει, όμως ολοκλήρωσε ένα πρώτο μισό στη σεζόν με 7 ήττες που είναι το χειρότερο της καριέρας του.

Από το 2002 ο Κασίγιας δεν έχει παίξει μόλις σε 9 αγώνες πρωταθλήματος: Οι 6 ήταν σε τελευταίες αγωνιστικές, οι 2 για τιμωρία και μόνο 1 εξαιτίας τραυματισμού.

Μόλις στο 2' είχε την πρώτη της ευκαιρία η Ρεάλ με τον Καμπαγιέρο να βγάζει δύσκολα με το ένα χέρι το φάουλ του Ρονάλντο, ο οποίος στο 25' έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από πάσα του Ντι Μαρία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σχεδόν σε κενό τέρμα. Κι όμως γινόταν να χάθεί κι άλλη τέτοια φάση για τους Μερένγκες. Στο επόμενο λεπτό ο Ντι Μαρία πέρασε και τον Καμπαγιέρο, όμως πριν προλάβει να πανηγυρίσει ο Νάτσο Μονρεάλ πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Η Μάλαγα δεν είχε σημαντικές στιγμές στο πρώτο μέρος το οποίο ολοκληρώθηκε μετά τις δύο φάσεις της Ρεάλ με τον Πέπε στο 38' και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ολα τα λεφτά ήταν στην επανάληψη. Το πάρτι ξεκίνησε στο 49' ο Ισκο όταν μετά από πάσα του Χοακίν με δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 για την Μάλαγα η οποία πίεσε στη συνέχεια για το δεύτερο γκολ. Χοακίν (52') και Σαβιόλα (55') είχαν σουτ άουτ, για την Ρεάλ απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Μπενζεμά (58') και στο 66' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν σε προσπάθεια του Γάλλου φορ ο Σέρχιο Σάντσες έστειλε με έναν περίεργο τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο επόμενο λεπτό ο Οζίλ έχασε ευκαιρία για το 1-2 με σουτ από το πέναλτι και η ομάδα του Μουρίνιο το πλήρωσε.

Ο Ρόκε Σάντα Κρους είχε περάσει αλλαγή στο 65' και λίγα λεπτά μετά άρχισε να βγάζει τα λεφτά του. Στο 72' μετά από από τακουνάκι του Χοακίν το οποίο απέκρουσε ο Αδάν, έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 2-1 και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα με αριστερό σουτ στην κίνηση μετά από ασίστ του Ισπανού εξτρέμ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και έγινε ο πρώτος παίκτης της Μάλαγα που βάζει 2 γκολ σε έναν αγώνα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μερένγκες το μόνο που κατάφεραν ήταν να σουλουπώσουν κάπως το μέγεθος της ήττας όταν μετά από λάθος του Μονρεάλ, ο Οζίλ πήρε τη μπάλα και έδωσε πάρε-βάλε στον Μπενζεμά για το τελικό 3-2.

Μάλαγα (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Καμπαγιέρο, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Σέρχιο Σάντσεθ, Χεσούς Γκάμεθ, Χοακίν (83' Σέμπα Φερνάντες), Καμάτσο, Ελισέου, Ισκο, Πορτίγιο (70' Ιτούρα), Σαβιόλα (65' Σάντα Κρους).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Αδάν, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα (58' Καγιεχόν), Αλόνσο (77' Μόντριτς), Εσιέν, Οζίλ, Κεντίρα, Ντι Μαρία (64' Κακά), Ρονάλντο, Μπενζεμά.


gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου