Σελίδες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πήραν την κατάσταση στα… χέρια τους οι «Warriors»


Ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να… αφυπνίσει παίκτες, προπονητή και διοίκηση, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναιτωλικού «Warriors».

Όπως είναι λογικό, οι φίλαθλοι της ομάδας του Αγρινίου δεν είναι ικανοποιημένοι από την φετινή πορεία του συλλόγου, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μόνο ως ΞΕΦΤΙΛΑ μπορούν να χαρακτηριστούν όσα είδαμε πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά το τέλος του αγώνα με τις πατρινές κόρες. 

Αυτοί που παριστάνουν τη διοίκηση συνεχίζουν το έργο αποδόμησης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΑΣ, γράφοντας σελίδες ντροπής για το σύλλογο. Είναι ντροπή για τον ‘’φεύγω – μένω’’ να ζητά από προέδρους άλλων ομάδων να μην μας παραχωρούν εισιτήρια. Είναι ντροπή για τον ‘’υπεύθυνο ασφαλείας’’ να μην παρίσταται στις συσκέψεις που αφορούν φιλάθλους της ομάδας. Όταν είδαν πως οι προσπάθειες τους έπεσαν στο κενό (οι WARRIORS είμασταν σε Άμφισσα, Καλλιθέα, Πάτρα) το ευτέλισαν ακόμη περισσότερο. Διέδωσαν πως θα γίνουν επεισόδια στην Πάτρα, με αποτέλεσμα μεγάλη μάζα Παναιτωλικών, είτε να μην πάει γήπεδο είτε να χωθεί στην καρναβαλική εξέδρα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να δείξουν ,για άλλη μια φορά, την ανικανότητα τους, αφού μόνοι κανονίσαμε, χωρίς βοήθεια πήγαμε και το παραμικρό δεν έγινε. Πρέπει να αποτελεί ‘’σουηδική’’ πρωτοτυπία, διοίκηση να μην θέλει τους οπαδούς να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Ευχαριστούμε ‘’πρόεδρε’’, πήξαμε από πολιτισμό.

Στα αγωνιστικά, είδαμε κάποιους ‘’κυρίους’’ με την κυανοκίτρινη φανέλα, εκτός τόπου και χρόνου. Πρέπει να έπαιζαν τσιγκολελετα, γιατί εάν έπαιζαν ποδόσφαιρο, μια (1) ευκαιρία!!! θα είχαν καταφέρει να την κάνουν, άσε που δεχτήκαμε το γκολ ενώ είμασταν στην επίθεση. Εδώ ο γενικός αρχηγός, κυρίως, και οι Αγρινιώτες παίχτες ‘’ξέχασαν’’ να τους βάλουν στην ιδιαιτερότητα του αγώνα με τους καρναβαλιστές. (Τι να περιμένει κανείς, όμως, όταν η ‘’διοίκηση’’ και το τεχνικό team ‘’ξέχασαν’’ να αγοράσουν 4, τουλάχιστον, παίχτες το καλοκαίρι και να γίνει προετοιμασία σε κανονικό αθλητικό κέντρο και όχι στους 45 βαθμούς Κελσίου?) Κακώς δεν χειροκροτήσατε, οι περισσότεροι, στο τέλος. Μάλλον ότι είπαμε το καλοκαίρι ‘’ξεχάστηκε’’ και ίσως θα πρέπει να ξαναβρεθούμε…

Καραγεωργίου με αυτά που λες, χειρότερος από τον Κεχαγιά θα καταντήσεις. Που είδες πως σε 12 ματς είμασταν καλύτεροι? Και με αντιπάλους ποιους? Θα φέρεις έστω και 1 πόντο με την προσωπική σου μαγκιά? Καμία ευκαιρία στην Πάτρα? Χωρίς πάθος? Αλλιώς να φέρουμε τη Βάνα Μπάρμπα, που έχει πάθος, μπας και δούμε χαΐρι. Ολόκληρη προετοιμασία και 14 αγώνες για να πονάτε τα ματάκια μας και η καρδία μας με αυτό το θέαμα? Αποκλειστήκαμε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας μετά από 14 χρόνια. Ευθύνη εσύ δεν έχεις? Και κάτι τελευταίο. Ακόμη και άδικο να έχει ο Μητρόπουλος, άμα είσαι σωστός (και βάζεις την ομάδα πάνω απ’ όλα, όπως μας είπες) προσπαθείς να τον κερδίσεις, γιατί και τεράστιο περιουσιακό στοιχειό της ομάδας είναι, και μας έχει αποδείξει την αξία του. Εσύ ακόμη, όχι.

Υ.Γ. Μινάρες για να την πέφτετε σε γεροντάκια και κάνα φοιτητή 3 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο είστε, σας περιμένουμε να ανταποδώσουμε…»

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου