Σελίδες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νέο πρόβλημα ο Μέσι


Με τράβηγμα αποχώρησε από τον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League ο Λιονέλ Μέσι, αλλά δεν χάνει τα ημιτελικά με την Μπαρτσελόνα. 

Επέδειξε αυτοθυσία, αλλά παραλίγο να το πληρώσει ακριβά. Η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εξ αρχής παρακινδυνευμένη υπό το φόβο υποτροπής. Έλα όμως που το προβάδισμα των Γάλλων κατέστησε επιτακτική τη συμμετοχή του. 

Ο «Λέο» αγωνίστηκε σαν αλλαγή αντικαθιστώντας στο 62’ τον Σεσκ Φάμπρεγκας, βοήθησε την Μπαρτσελόνα να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και της πρόκρισης, αλλά αποχώρησε χωλαίνοντας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αργεντινός σταρ έφυγε από το ματς με ένα τσίμπημα στο δικέφαλο, ακριβώς στο σημείο όπου είχε τραυματιστεί στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι. Ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Αναμένεται να χάσει το προσεχές ματς πρωταθλήματος με τη Σαραγόσα, στη… χειρότερη και το επόμενο απέναντι στη Λεβάντε, αλλά θα είναι πανέτοιμος σε δύο εβδομάδες για τα ημιτελικά του Champions League. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου