Σελίδες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μπάλα, σειρές και πρεμιέρες στο αποψινό τηλεοπτικό μενού...



Διαβάστε περισσότερα...

21:15 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ - MEGA

Επεισόδιο 237: Ο Σάκης και η Στέφη ετοιμάζονται για τη ληστεία στο βενζινάδικο, ενώ ο 'Αρης δεν μπορεί να σταθεί από την αγωνία και τη νευρικότητα. Ο Δρόσος ανακοινώνει στη Βίκυ την πρόθεση της 'Αννας να δώσει άλλοθι στον Σταύρο και έπειτα βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει για φαγητό. Τα πράγματα στη ληστεία δεν πάνε ακριβώς όπως τα είχανε σχεδιάσει ο Σάκης και ο 'Αρης... Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να παρηγορήσει τη Χρύσα, που έχει αγωνία και τύψεις για την κατάσταση του Σταύρου. Η Χρύσα τη ρωτάει για τη σχέση της με τον Δημήτρη και της εύχεται ενθαρρυντικά να επιλέξει στο μέλλον όποιον την κάνει ευτυχισμένη. Η Νάνση και ο Θεόφιλος καλούν τη Σάννυ σε γεύμα, το οποίο όμως εξελίσσεται σε μεγάλο καυγά, όταν η Σάννυ κατηγορεί τον Θεόφιλο πως ξεγελά τη μητέρα της και της παρουσιάζει ένα ψεύτικο πρόσωπο.

21:15 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ - ΑΝΤ1

Η μάχη μεταξύ της Χουρρέμ και της Φιρουζέ συνεχίζεται. Ο Σουλεϊμάν με τους ηγεμόνες του πηγαίνει για κυνήγι. Το όνειρό του, το οποίο διηγείται στον Ηγεμόνα Μεχμέτ, δείχνει σε ποιον θέλει να παραδώσει το στέμμα. Η Χουρρέμ Σουλτάν, για να καταστρέψει τη σχέση του Ιμπραήμ με τη Χατιτζέ, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη Νιγκιάρ. Έτσι, στέλνει τον Ιμπραήμ και τη Νιγκιάρ την ίδια στιγμή στο μαρμάρινο κιόσκι και ενημερώνει για τη συνάντηση τη Χατιτζέ. Ταυτόχρονα η Χουρρέμ, αποκτά μια απρόσμενη ευκαιρία που θα τη βοηθήσει να έχει στο χέρι τον Ιμπραήμ. 

21:45 CHAMPIONS LEAGUE - NET

Την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπάγερν Μονάχου από το Τορίνο, αγώνα – ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Champions League μεταδίδει η ΝΕΤ, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη. 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD.

22:00 ΧΑΟΣ - STAR

Ο ντετέκτιβ Κουέντιν του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ, κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης κάνει ένα τραγικό λάθος με αποτέλεσμα να τεθεί αυτός σε διαθεσιμότητα και ο συνεργάτης τους εκτός Σώματος. Μία ληστεία όμως σε τράπεζα, αναγκάζει τους ανωτέρους του να ανακαλέσουν την απόφασή τους και να του ζητήσουν να επιστρέψει. Στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τον ταλαντούχο αλλά με προβληματική συμπεριφορά ντετέκτιβ τον αναγκάζουν να συνεργαστεί με τον «καινούριο» στο Τμήμα, Σέιν Ντέκερ. Στόχος τους είναι ο ιδιοφυής ληστής Λόρενζ, που φαίνεται ότι είναι ο υπεύθυνος της ληστείας που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Ο Λόρενζ δεν πήρε τίποτα από τα ταμεία της τράπεζας παρά μόνο ασχολήθηκε με τους υπολογιστές της. Οι δύο ντετέκτιβ, όσο ερευνούν την υπόθεση, έρχονται αντιμέτωποι με μία συνωμοσία γεμάτη μυστικά και παρανομίες, που εμπλέκουν ακόμα και υψηλά στελέχη της αστυνομίας. Ο Κουέντιν, ο Σέιν και ο Λόρενζ μπλέκονται σε ένα κυνήγι θανάτου με έπαθλο ένα δισεκατομμύριο δολάρια… 

22:30 ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - MEGA

Επεισόδιο 26: Ο Λαδόπουλος λείπει στο εξωτερικό και η Κατερίνα βρίσκει ευκαιρία να φέρει στο σπίτι την Αλεξάνδρα και το μωρό. Μαζί τους έρχονται ο Περικλής και ο Λιάκος. Η οικογένεια τις γιορτές των Χριστουγέννων τις πέρασε στο τροχόσπιτο και έτσι δεν τις γιόρτασε όπως κάθε χρόνο. Αποφασίζουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα εκτός εποχής και αρχίζουν τις προετοιμασίες. Η 'Αντζελα ετοιμάζει το μαγαζί με τη βοήθεια του Περικλή, για να το κάνει δώρο. Σε ποιον είναι το θέμα που απασχολεί την οικογένεια. Από μια παρεξήγηση ο Περικλής εμφανίζεται στο διαδίκτυο ως gay - mother.

23:40 MILK - MEGA

Ο Χάρβεϊ Μιλκ ήταν ένας ακτιβιστής πολιτικός, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στην Καλιφόρνια. 'Εχοντας κουραστεί να κρύβεται, ο Χάρβεϊ παρατά την υψηλόμισθη δουλειά του στην Γουόλ Στριτ και πηγαίνει στο Σαν Φρανσίσκο για να μείνει με τον εραστή του Σκοτ. Εκεί, το φωτογραφείο που διατηρεί θα γίνει το σημείο συνάντησης αρκετών ανθρώπων της κοινότητας, που αισθάνονται ότι δεν έχουν άλλο μέρος να συγκεντρώνονται, όντας στερημένοι των πολιτικών τους δικαιωμάτων από την στενόμυαλη και συντηρητική κοινωνία. Ο Χάρβεϊ γίνεται η φωνή αυτής της σιωπηλής πλειοψηφίας, αποκτώντας μάλιστα φανατικούς υποστηρικτές. Το 1978 όμως θα έχει άδοξο τέλος, αφού θα δολοφονηθεί μαζί με τον δήμαρχο της πόλης από έναν άλλο δημοτικό σύμβουλο, τον Νταν Γουάιτ.
Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Σον Πεν δίνει απέσπασε το 'Οσκαρ Α αντρικού ρόλου για την συγκλονιστική ερμηνεία του ως Χάρβεϊ Μιλκ , ενώ η ταινία απέσπασε το 'Οσκαρ πρωτότυπου σεναρίου. Επίσης ήταν υποψήφια για 'Οσκαρ: κοστουμιών, σκηνοθεσίας, μοντάζ, μουσικής, καλύτερης ταινίας και Β αντρικού ρόλου (Τζος Μπρόλιν).

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου