Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μπέος: "Ξύλο τρώει μόνο ο Κούγιας και μάλιστα από γυναίκες"


Ο Αχιλλέας Μπεός απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων ως "τακουνάκια" τον Κούγια. Διαβάστε αναλυτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Το παραλήρημα του γνωστού Αλέκου Κούγια, γνωστού άλλωστε και ως ο Αλέκος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, συνεχίζεται μέσων καθημερινών ανακοινώσεων και δηλώσεων του ξεφτιλίζοντας τόσο την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής όσο και τα ίδια του παιδιά. Την ίδια στιγμή η Ελληνική Δικαιοσύνη παραμένει αμέτοχη, μια και ανέχεται τον εμπαιγμό του και επιτρέποντας του να παρανομεί ασύστολα.

Επειδή λοιπόν τις τελευταίες ημέρες προκλήθηκα είτε μέσω ανακοινώσεων είτε μέσω δηλώσεων του, έχω την υποχρέωση να απαντήσω. Είναι γνωστό ότι ο κύριος Αλέκος Κούγιας ουδέποτε αναφέρεται σε πραγματικά περιστατικά και απλά παρουσιάζει τα γεγονότα όπως ο ίδιος επιθυμεί. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι ξύλο τρώει μόνο ο ίδιος και μάλιστα τις περισσότερες φορές από το ασθενές φύλλο (όπως αποδεικνύεται άλλωστε από φωτογραφίες που δημοσιεύονται συχνά στον Τύπο). Γι αυτό άλλωστε είναι γνωστός και ως “τακουνάκιας”.

Επιπλέον γνωστές κυρίες της αθηναϊκής νύχτας που τον συνοδεύουν όπως οι κυρίες Δέσποινα και Ελένη, έχουν μείνει άναυδες γι αυτό που αντικρίζουν όταν τυγχάνει να βρεθούν σε προσωπικές στιγμές.

Κλείνοντας θα συμφωνήσω μαζί του ότι το καλοκαίρι θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αλλά αυτή τη φορά για τον μοναδικό παράγοντα που έχει τιμωρηθεί για δωροδοκία και πλαστογραφία, τον Αλέκο Κούγια. Όχι μόνο λόγω των κακουργηματικών διώξεων που του έχουν ήδη ασκηθεί αλλά και για πολλά ακόμη ζητήματα που εκκρεμούν.

Μόνο που αυτή τη φορά για τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει με τη δικαιοσύνη δεν θα κριθεί από τους Εισαγγελείς που σχετίζονται μαζί του και  χρησιμοποιεί συχνά πυκνά τα όνομά τους φτάνοντας σε σημείο να τους διασύρει, αλλά από δικαστικούς με ακεραιότητα , ήθος και δικαστική συνείδηση.

Υ.Γ.: Καλά θα κάνει ο Αλέκος Κούγιας να ενημερώσει του ναύτες στην Ψυτάλλεια που τώρα τελευταία έχει καιρό να φανεί ότι είναι απασχολημένος με την μπουλού και γι αυτό απέχει».

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου