Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Κινέζικος δράκος!



Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης προαλείφεται για τον πάγκο της Εθνικής Κίνας και ταξιδεύει μετά το Πάσχα για να κλείσει το deal! Γιατί αρνήθηκε ο Ζούρος την πρόταση.


Οι αρνητικές εντυπώσεις που άφησε ο Αμερικανός προπονητής Γκλεν Ντάνγουολντ, τόσο με τη δουλειά του, όσο και με τα αποτελέσματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010 (16η θέση) και τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (τελευταία θέση μεταξύ 12 ομάδων ομάδων) και η επιθυμία της κινεζικής ομοσπονδίας να επιλέξει το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, όχι με βάση το βιογραφικό του και τις επιτυχίες του, αλλά μετά από προσωπική εμπειρία, ήταν οι λόγοι που ο Ηλίας Ζούρος βρέθηκε στο Πεκίνο, αποδεχόμενος την πρόσκληση των αξιωματούχων του κινεζικού μπάσκετ.


Πήγε, είδε, τους "κέρδισε" και... απήλθε!


Ο 47χρονος Μυτιληνιός προπονητής, λοιπόν ταξίδεψε στην Κίνα, έκανε αρκετές συναντήσεις με τους παράγοντες της ομοσπονδίας, τους ανέλυσε την φιλοσοφία του, ενημερώθηκε πλήρως για το project και το υλικό που θα είχε στην διάθεσή του και έκανε μερικές προπονήσεις με επίλεκτους παίκτες, υπό των βλέμμα των υπευθύνων της Εθνικής Κίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το συνολικό προφίλ του έμπειρου Έλληνα coach και του πρόσφεραν part-time συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, με εξαιρετικές απολαβές!


Ένα οικογενειακό πρόβλημα του Ηλία, όμως, που τον "υποχρεώνει" να βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου, όταν και αρχίζει η προκριματική φάση της Ασιατικής ζώνης για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας (2014), ανάγκασε τον Ηλία Ζούρο να αρνηθεί την πρόταση, αφήνοντας έκπληκτους του Κινέζους, που εν τω μεταξύ είχαν απορρίψει τον Κροάτη Νέβεν Σπάχια και τον Λιθουανό Κεστούτις Κεμζούρα και είχαν προκρίνει τη λύση του Έλληνα προπονητή. 

Δεν αλλάζει η κατεύθυνσή της Εθνικής Κίνας!

Απ' ότι φαίνεται, όμως, το πλάνο τους δεν θα αλλάξει, καθώς, αμέσως μετά το ευγενικό "όχι" του Ζούρου, η κινεζική ομοσπονδία απευθύνθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος και τεράστιο όνομα έχει και δοκιμασμένη λύση υψηλού επιπέδου, θεωρείται! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o "δράκος" θα ταξιδέψει στην Κίνα, μετά το Πάσχα, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις με τη γαλλική Λιμοζ για να οριστικοποιήσει την κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

gazzetta.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου