Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Γυναίκα για τον πάγκο της Γαλατά!



Η Ντιουγκού Ερντογάν είναι αρκετά κοντά στο να γράψει ιστορία στο τουρκικό πρωτάθλημα με το να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα καθίσει σε πάγκο ομάδας της Α' κατηγορίας.


Η Ντιουγκού Ερντογάν είναι η προπονήτρια της Β' ομάδας της Γαλατά και ενδέχεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καραμπούκ θα είναι στο τιμόνι των Τούρκων, εφόσον βέβαια ξεπεραστούν και ορισμένα ζητήματα γραφειοκρατικής φύσεως που έχουν προκύψει. Αιτία είναι η τιμωρία του Φατίχ Τερίμ μετά την επίθεσή του σε διαιτητή στο ματς με την Μερσίν.


Ο έμπειρος προπονητής είχε μάλιστα τονίσει χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή το να αποβάλλεται από αγώνα έπειτα από τόσα χρόνια πορείας. Το πρόβλημα για την ομάδα της Γαλατασαράϊ είναι πως στο ίδιο παιχνίδι είχαν αποβληθεί και οι Ουμίτ Νταβαλά και Χασάν Σας, που είναι βοηθοί του πεπειραμένου προπονητή.


Έτσι δεν αποκλείεται ο Ερντογάν να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της «Τσιμ Μπομ», κάτι που εάν συμβεί τελικώς θα γίνεται για πρώτη φορά σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας. Όπως και να έχει η Ερντογάν έχει ήδη καταφέρει να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα ενώ η ίδια έχει ήδη πάρει γεύση από την πρώτη ομάδα.

gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου