Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Φλερτ Ιμπραχίμοβιτς με την Σιλβί Φαν ντερ Φάαρτ;


Η πρώην σύζυγος του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, Σιλβί, είναι η κρυφή ερωμένη του... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σύμφωνα με αποκάλυψη ολλανδικού μέσου! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά από πολλά χρόνια που είχαμε συνηθίσει μαζί τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ και την πανέμορφη Σιλβί, πλέον οι δρόμοι τους δεν συμβαδίζουν καθώς οι δύο πλευρές επέλεξαν τη λύση του χωρισμού και του διαζυγίου.

Δεν αποκλείεται πάντως η εκθαμβωτική Σιλβί Φρανσουάς Μέις να απασχολήσει εκ νέου τα αθλητικά σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ, ειδικά αν ευσταθεί η αποκάλυψη-βόμβα στην προχώρησε ολλανδικό μέσο...


Σύμφωνα λοιπόν με την ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf" υπάρχει "θέμα" μεταξύ της σέξι Ολλανδέζας και του... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η πρωήν κυρία Φαν ντερ Φάαρτ πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι για να συναντηθεί κρυφά με τον Ίμπρα!

Το ίδιο μέσο υπενθυμίζει πως Ιμπραχίμοβιτς και Φαν ντερ Φάαρτ ήταν συμπαίκτες πριν από σχεδόν 10 χρόνια στον Άγιαξ και είχαν πάρει μέρος σε άγριο καυγά στα αποδυτήρια κάποια εποχή, αφήνοντας να εννοηθεί πως το "μήλον της Έριδος" εκείνη την εποχή για τους δύο παίκτες ήταν η πανέμορφη Σιλβί.


Να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με άλλες πηγές, η πρώην συμβία του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ ταξιδεύει συχνά το τελευταίο διάστημα στο Παρίσι, όχι όμως για χάρη του Ιμπραχίμοβιτς αλλά για τον Γκιγιόμ Ζαρκά,  έναν 33χρονο Γάλλο επιχειρηματία με τον οποίο φέρεται να έχει συνάψει σχέση.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου