Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο Γκουαρντιόλα τι θα υποστηρίζει;


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το πρόσωπο του ζευγαριού Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, λόγω της αγάπης του για την πρώτη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της δεύτερης από το καλοκαίρι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι το πρόσωπο που θα κλέψει την παράσταση στις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Eχει συνδέσει το όνομά του στην «Μπάρτσα» έχοντας αγωνιστεί σε αυτή, αλλά και ως προπονητής την οποία και οδήγησε σε πολλές επιτυχίες. 

Εδώ και περίπου δύο μήνες όμως το όνομα του αναφέρεται περισσότερο για την αντίπαλο της αγαπημένης του ομάδας, την Μπάγερν Μονάχου της οποίας και αναλάβει την τεχνική ηγεσία από την νέα αγωνιστική σεζόν. 

Ήδη οι ισπανικές ιστοσελίδες στέκονται αρκετά στον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος είναι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στη δυσκολότερη θέση από κάθε άλλο φίλο των δύο ομάδων. 

Στην Marca μάλιστα θέτουν το ερώτημα για το ποια ομάδα ο Γκουαρντιόλα θα θέλει να πάρει την πρόκριση με την Μπαρτσελόνα να έχει συντριπτική υπεροχή: 83% - 17%. 

Ως ποδοσφαιριστής ο Γκουαρντιόλα έχει παίξει μια φορά κόντρα στην Μπάγερν… Στις 2 Απριλίου 1996 για την ημιτελική φάση του Europa League στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Μόναχο το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2. Σε αυτό αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, σε αντίθεση με τον επαναληπτικό, από τον οποίο απουσίαζε λόγω τραυματισμού. 

Σαν προπονητής ο Γκουαρντιόλα έχει τεθεί αντιμέτωπος δύο φορές με την Μπάγερν στα παιχνίδια για την προημιτελική φάση της σεζόν 2008-9. Στο πρώτο υπό τις εντολές του η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-0 την Μπάγερν και το δεύτερο έληξε 1-1.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου