Σελίδες

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Real Γεωργίου speaking: Η Μάλαγα αυτοκτόνησε!



Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου είχαμε την Τρίτη το βράδυ. Τέτοια συγκλονιστική εξέλιξη και τόσο άφθονο σασπένς στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε να δούμε από το 3-3 του τελικού της Μίλαν με τη Λίβερπουλ.

Ειδικά προς το τέλος ο κόσμος είχε μπερδευτεί και δεν ήξερε ποιο ματς να πρωτοδεί. Το Γαλατά-Ρεάλ ή το Ντόρτμουντ-Μάλαγα; Κάποια στιγμή με πήρε ο Αλέφαντος και με σκωπτική διάθεση για χιούμορ, μου είπε: «Τι γίνεται εδώ, ρε. Γιώργο; Λες στο τελικό φέτος να δούμε Γαλατά Σαράι-Μάλαγα; Λες να το σηκώσει φέτος κανένας Ριέρα ή, κανένας Τουλαλάν; Αν φτάσουμε μέχρι εκεί, να πάει να κλείσει αμέσως ο Πλατινί το μαγαζί».

Τελικά στο τέλος αποκαταστάθηκε η τάξη και πέρασαν στους «4» και τα δύο φαβορί. Μέχρι να γίνει όμως αυτό ο Μουρίνιο είχε πάθει εγκεφαλικό και ο Κλοπ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Να ξεκινήσω από το ματς που έγινε στη Γερμανία. Η Μάλαγα αυτοκτόνησε. Εκανε χαρακίρι. Τέτοια ευκαιρία να πάει για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Τσαμπίον Λιγκ, δεν θα ξαναβρεί ποτέ στη ζωή της. Μέχρι το 90’ προηγείτο 2-1 και όλα έδειχναν ότι είχε πάρει αυτή τη μεγάλη πρόκριση. Μέσα σε δύο λεπτά, όμως, δέχτηκε δύο γκολ και οι Γερμανοί έγινα ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς μέσα στο γήπεδο. Απίστευτη εξέλιξη. Για να λέμε, όμως, του στραβού το δίκιο, την πρόκριση την πήρε η πιο υγιής ομάδα. Ειδικά από το 85’ και μετά τέτοιο σφυροκόπημα δεν έχει ξαναγίνει. Ο Κλοπ στην απελπισία του είχε βάλει μέσα τρία σέντερ φορ και η Ντόρτμουντ έβγαινε στην επίθεση κατά κύματα, εγώ, όμως, επιμένω. Η Μάλαγα αυτοκτόνησε! Εκεί που είχε φτάσει το πράγμα μόνο με χαρακίρι χάνεται αυτή η πρόκριση. Τρία λεπτά είχαν απομείνει. Και αντί να δαγκώσει μπάλα και αντίπαλο και αντί να ροκανίσει με αργό τέμπο τον ελάχιστο χρόνο, τρέμανε τα ποδαράκια της. Πέταξε λευκή πετσέτα και παραδόθηκε...
Δύο παίκτες που έκαναν εντύπωση. Ο Λεβαντόφσκι και ο Ισκο. Ο πρώτος είναι σέντερ φορ περιωπής και ο δεύτερος είναι πλέι-μέικερ με νότες. Τον Πολωνό πρέπει να τον βουτήξει αμέσως ο Μουρίνιο και να πάψει να ασχολείται με τους κατσαπλιάδες, τον Ιγκουαΐν και τον Μπενζεμά. Οσο για τον πολυδιαφημισμένο Γκέτσε, εγώ το έχω ξαναπεί. Τύφλα να’χει ο Φετφατζίδης.

Θαυμάζω τον Μουρίνιο σαν προπονητή, αλλά προχθές με απογοήτευσε. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη Ρεάλ τα τελευταία χρόνια. Ούτε έχω ξαναδεί χειρότερο στήσιμο και πιο κακή τακτική από τον τέως διερμηνέα. Ετσι και μέτραγε το τέταρτο γκολ που έβαλε ο Ντρογκμπά (ήταν όντως οφσάιντ), ήταν πολύ πιθανό να έχανε η Ρεάλ ακόμα και την πρόκριση. Θα μου πείτε ότι ήταν τελείως αδιάφορη και επιπλέον ήταν αυτή που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Και αν χρειαζόταν τη νίκη, σίγουρα θα την έπαιρνε. Εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ. Αντίθετα διαπίστωσα ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα η Ρεάλ. Και διαπίστωσα και κάτι άλλο. Αν δεν σκοράρει ο Ρονάλντο, ποιος θα σκοράρει; Ο Ντι Μαρία, Ο Οζίλ, Ο Ιγκουαΐν ή, Ο Μπενζεμά; Της πλάκας ιστορία...

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου