Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δίνει 100.000.000 € για τον Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης!


Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, για τα... πόδια του Γκάρεθ Μπέιλ. Τι ετοιμάζει ο Φλορεντίνο Πέρεθ για να "ζεστάνει" τον κόσμο και τι προτείνει ο Στιβ ΜακΜάναμαν στον Ουαλό άσο.


Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, για χάρη του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός άσος, που αναδείχθηκε φέτος ως κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ, είναι ο μεγάλος στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ και δεν αποκλείεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να τον φέρει στην Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει η "Sunday Times", ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" σκέφτεται να δαπανήσει πάνω από 100.000.000€ για να ντύσει στα λευκά τον Γκάρεθ Μπέιλ, παραπάνω δηλαδή απ' όσα έδωσε για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μην ξεχνάμε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος της Ρεάλ είχε αγοράσει Κριστιάνο Ρονάλντο (96.000.000€) και Κακά (67.000.000€), κάτι που έχει σκοπό να επαναλάβει και φέτος, φέρνοντας στο "Μπερναμπέου" τους Μπέιλ και Σουάρες.

Οι δύο περιπτώσεις που σας προαναφέραμε μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, όμως ο πρόεδρος των Μαδριλένων θα το παλέψει, για να "σβήσει" τις μνήμες από τη κακή φετινή σεζόν, την φυγή του Μουρίνιο και φυσικά για να "απαντήσει" στην μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης και δη ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος συντονίζει τη νέα προσπάθεια της ομάδας, έχει πει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως θαυμάζει τον Γκάρεθ Μπέιλ: "Μετά τον Μέσι και τον Κριστιάνο είναι αυτός που μ' έχει εντυπωσιάσει περισσότερο".

Όσο για την συμβουλή του ΜακΜάναμαν, ο οποίος είχε κάνει το δρομολόγιο Αγγλία-Μαδρίτη το 1999, προς τον σούπερ σταρ Ουαλό; "Είτε τώρα, είτε αργότερα, θα παίζει με τους καλύτερους. Εάν έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης (ή την Μπαρτσελόνα), δεν μπορεί να πει όχι".

Αν πάντως η "Βασίλισσα" καταφέρει να αποσπάσει το "ναι" του Γκάρεθ Μπέιλ και του Λουίς Σουάρες, τότε η τετράδα μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά θα κοστίζει συνολικά 277.000.000€!

as.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου