Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ήθελε νίκη με +18, επικράτησε 21-0 (σε αγώνα... ποδοσφαίρου)


Η Ιορδανία νίκησε με... 21-0 το Κουβέιτ στα προκριματικά του ασιατικού κυπέλλου στις γυναίκες. Δείτε το video και με τα 21 γκολ που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση.

Ουζμπεκιστάν, Ιορδανία, Λίβανος και Κουβέιτ βρίσκονται στον ίδιο όμιλο των προκριματικών του ασιατικού κυπέλλου στις γυναίκες. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα πάρει και την πρόκριση στην τελική φάση.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια του, το Ουζμπεκιστάν διέλυσε το Κουβέιτ με 18-0 ενώ νίκησε το Λίβανο με 4-0. Από τη μεριά της, η Ιορδανία είχε νικήσει το Λίβανο στην πρεμιέρα με 5-0.

Η πρόκριση λοιπόν θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα σε Ουζμπεκιστάν και Ιορδανία. Η νικήτρια ομάδαι θα περάσει, ενώ στην ισοπαλία το εισιτήριο πάει στην Ιορδανία.

Και αυτό γιατί πριν τον αγώνα με το Κουβέιτ, γνώριζε πως αν επικρατούσε με 18 γκολ διαφορά θα έπαιρνε την ισοβαθμία με το Ουζμπεκιστάν. Κάτι που κατάφερα και με το παραπάνω νικώντας με... 21-0 (12-0 στο ημίχρονο).

Η βαθμολογία λοιπόν πριν τον μεταξύ τους "τελικό" έχει διαμορφωθεί:

1. Ιορδανία 6β. 26-0

2. Ουζμπεκιστάν 6β. 22-0

3. Λίβανος 0β. 0-9

4. Κουβέιτ 0β. 0-39!!!!!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς διαμορφώθηκε το 21-0. Τα γκολ τα βλέπετε το ένα πίσω από το άλλο, χωρίς ριπλέι. Αλλά η διάρκεια του βίντεο φτάνει (...αναγκαστικά) σχεδόν τα 4 λεπτά.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου