Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ένα μεγάλο όνομα προστέθηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1


Ο ρόλος του στο κανάλι και οι στόχοι του ομίλου...

Με ανακοίνωσή του πριν από λίγο, ο ΑΝΤ1 γνωστοποιεί την προσθήκη στο δυναμικό του ομίλου του ενός σπουδαίου προσώπου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου... 

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο κορυφαίος Όμιλος MME και Ψυχαγωγίας στη ΝΑ Ευρώπη, ενισχύει το Advisory Board του με την ένταξη του Peter Smith, πρώην προέδρου της NBC Universal International και CEO των Cineflix Studio.

Ο Peter Smith αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της διεθνούς βιομηχανίας των Μέσων, με 20ετή καριέρα στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας του στην NBC UNIVERSAL, είχε στην ευθύνη του την επίβλεψη των τηλεοπτικών σταθμών, τη διανομή περιεχομένου και την επέκταση του κλάδου τηλεοπτικών παραγωγών του Ομίλου.


Ο κ. Smith, ως CEO των Cineflix Studios, ισχυροποίησε την ανάπτυξη του τομέα πρωτότυπων τηλεοπτικών σειρών στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Βρετανία. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της NBC Universal International, σε διάστημα μόλις τεσσάρων ετών, σημειώθηκε αύξηση των εσόδων της εταιρείας από 2,7 δις δολάρια σε περισσότερα από 4 δις δολάρια. Επιπλέον, διευρύνθηκε ο κλάδος διεθνών τηλεοπτικών παραγωγών της εταιρείας, με εξαγορές, όπως αυτή της εταιρείας παραγωγής της σειράς Downton Abbey.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι τον Peter στο Advisory Board του Ομίλου μας. Η εμπειρία του στην παραγωγή και διανομή των καλύτερων τηλεοπτικών προϊόντων, είναι υποδειγματική. Οι προτάσεις του θα είναι εξαιρετικά πολύτιμες στην προσπάθειά μας για διαρκή ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ".

Ο Peter Smith με τη σειρά του σχολίασε: "Ό Όμιλος AΝΤΕΝΝΑ διανύει μια συναρπαστική περίοδο και ανυπομονώ να συνεισφέρω στην υλοποίηση των στόχων της επεκτατικής του στρατηγικής. Ο Θοδωρής Κυριακού και η ομάδα του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην ανάπτυξη του Ομίλου και η ανοδική πορεία που έχει καταγραφεί, είναι εντυπωσιακή. Ελπίζω να μπορέσω κι εγώ με τη σειρά μου να συμβάλω αποτελεσματικά στην περαιτέρω διεύρυνση αυτής της επιτυχίας."

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου