Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ελένη Μενεγάκη: Το ραντεβού με τον Κοντομηνά και οι φήμες για τον ΑΝΤ1. Λέτε;


Στις 28 Ιουνίου, η εκπομπή «Ελένη» ρίχνει αυλαία για φέτος, και φυσικά, με το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη να εκπνέει τον Ιούλιο, θέμα συζήτησης αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου της....
Αν και πρόσφατα φήμες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να έχει ήδη υπογράψει το νέο της συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η 43χρονη παρουσιάστρια πρόκειται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Κοντομηνά τις επόμενες μέρες, προκειμένου να επέλθει η οριστική συμφωνία: «Το ραντεβού θα γίνει –εκτός απροόπτου- την εβδομάδα αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει η θετική πρόθεση και από τις δύο πλευρές»!
Ωστόσο, με την αβεβαιότητα που επικρατεί στην τηλεόραση όλα τα σενάρια πέφτουν και πάλι στο τραπέζι: «Η πιθανότητα ενεργοποίησης της ζώνης 7.00-13.00 έχει πράγματι ήδη συζητηθεί, αλλά η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη σε αυτή τη ζώνη δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανή» προσθέτει η ίδια πηγή.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούν οι φήμες που έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και θέλουν την Αγλαϊα Λάτσιου και τον παραγωγό Βασίλη Κοτρωνάρο, που πρόσφατα αποχώρησαν από τον Alpha, να επιστρέφουν στον ΑΝΤ1–κάτι που δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν καμία πλευρά- ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για «πιθανότητα επιστροφής και της Ελένης Μενεγάκη στον σταθμό του Αμαρουσίου». Ωστόσο, «κάτι τέτοιο φαντάζει από δύσκολο έως αδύνατο. Η Ελένη έχει πολύ θετικά συναισθήματα για τον Alpha και αισθάνεται ασφαλής και απόλυτα ευχαριστημένη μέσα από την οκταετή συνεργασία τους».
tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου