Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Βόμβα στις σχέσεις Θέμου - ΑΝΤ1; Γιατί απειλεί ο παρουσιαστής να μην βγάλει στον αέρα το τελευταίο "Ολα" της σεζόν...


Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπούν τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις του Θέμου Αναστασιάδη με την διοίκηση του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός παρουσιαστής φέρεται να είναι σφόδρα ενοχλημένος με τα στελέχη του ΑΝΤ1 σε σχέση με τον τρόπο που χειρίστηκαν το "Ολα" και μοιραία και τον ίδιο, αλλά και τον Βαγγέλη Περρή.

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Ο Θέμος και ο Βαγγέλης λέγεται πως είναι ενοχλημένοι κυρίως με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο και αυτό γιατί, γιατί δεν κατάφερε να επιβάλλει στο "Ράδιο Αρβύλα" το να τελειώνει στην ώρα του, με συνέπεια το "Ολα" διαρκώς να βγαίνει στον αέρα με χρονοκαθυστέρηση. 

Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι, όμως, ήταν το φινάλε των "Αρβύλα" προχθές το βράδυ. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έφτασαν στο σημείο να μας αποχαιρετήσουν στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα το "Ολα" να βγει στον αέρα με μία ολόκληρη ώρα καθυστέρηση.

Ετσι, οι φήμες θέλουν τον Θέμο να έχει αποφασίσει να μη βγάλει στον αέρα το τελευταίο "Ολα" της σεζόν, προκειμένου να δείξει με όσο το δυνατόν πιο έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά του προς το κανάλι και τον Γιάννη Λάτσιο.

Αξίζει να σας αναφέρω πως ανάλογο..."πατατράκ" και διπλωματικό επεισόδιο για τον ίδιο ακριβώς λόγο, είχε δημιουργηθεί και κάποια στιγμή πέρσι, κατά την διάρκεια της σεζόν 2011-2012.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου