Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

200.000 ευρώ το πριμ της ανόδου στον Ολυμπιακό Βόλου


Στα 200.00 ευρώ ανέρχεται το πριμ της ανόδου στη Super League για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγυρίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, τότε οι παίκτες θα μοιραστούν το ποσό των 200.000 ευρώ. Αυτή η συμφωνία, άλλωστε, υπάρχει από τον Ιανουάριο και δεν έχει αλλάξει από τότε. Από τη στιγμή, δηλαδή, που ανέλαβε τα ηνία της βολιώτικης ομάδας  ο Δημήτρης Καραγιάννης, παίκτες και διοίκηση είχαν δώσει τα χέρια για το ποσό που θα δοθεί ως πριμ ανόδου.

«Συγκεντρώνεται» στην Πορταριά ο Ολυμπιακός

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με το τεχνικό και ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισαν η «ερυθρόλευκη» αποστολή να καταλύσει σε ξενοδοχείο της Πορταριάς μέχρι τον «τελικό» του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (19/6).

Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (17/6), οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα γυρίσουν στα σπίτια τους, αλλά θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο «Πορταριά», όπου θα διαμείνουν μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης (19/6) κόντρα στους Αγρινιώτες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της νεότερης ιστορίας του και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, θέλει τους παίκτες του ήρεμους και συγκεντρωμένους στο στόχο της ανόδου στη Super League. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε οι παίκτες να μείνουν για αυτές τις ημέρες στο ξενοδοχείο της Πορταριάς Πηλίου.

sport7.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου