Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εκκίνηση από το Μπαχρέιν το 2014;


Αρκετές αλλαγές προβλέπονται στο καλεντάρι της F1 του 2014.

Αλλαγές στο καλεντάρι του πρωταθλήματος της Formula 1 με τους αγώνες να αυξάνονται στους 21 και… ποδαρικό στο Μπαχρέιν αναφέρει το ρεπορτάζ του “skysports”. 

Φήμες θέλουν το πρωτάθλημα του 2014 να ξεκινά στο Μπαχρέιν δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι συνηθίζεται δηλαδή στις 2 Μαρτίου. 

Ακόμη, η έναρξη του πρωταθλήματος νωρίτερα από το συνηθισμένο αναγκάζει τους υπεύθυνους να αλλάξουν τις ημερομηνίες των χειμερινών δοκιμών, οι οποίες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, ενώ ομάδες και πιλότοι αναμένεται να τρέξουν σε δύο νέες πίστες. 

«Ακούσαμε ότι το πρωτάθλημα της Formula 1 θα ξεκινήσει από το Μπαχρέιν και όχι από την Αυστραλία. Ακόμη, φαίνεται πως οι πρώτες χειμερινές δοκιμές θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο με το καλεντάρι του πρωταθλήματος να αποτελείται από 21 αγώνες με την Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Πιθανή ημερομηνία για να ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος είναι η 2 Μαρτίου, δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα από ότι συνηθίζεται», ανέφερε το ρεπορτάζ του “skysports”.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου