Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Απάντηση Καβάνι ως τις 20/7 ή... αποκεφαλισμός!


Απολαυστικός σε μία ακόμα συνέντευξή του ο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε πως ο Καβάνι θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του ως τις 20 Ιουλίου, αλλιώς θα... του πάρει το κεφάλι!

Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του μεταγραφικού παζαριού για ένα ακόμα καλοκαίρι και οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης τον... φαντασιώνονται με τη φανέλα τους. Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και Ρεάλ ερίζουν για την απόκτηση του Ουρουγουανού άσου, ο ιδιόρρυθμος τεχνικός της Νάπολι ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να πέσει κάτω από τα 63 εκατ. ευρώ που ζητάει.

Την ίδια στιγμή έδωσε και διορία στον Matador για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον, ειδάλλως θα έχει... άσχημα ξεμπερδέματα.

«Έχω εμπιστοσύνη στον Καβάνι, νομίζω πως είναι πραγματικός άντρας. Πιστεύω πως θα μείνει στη Νάπολι κι ελπίζω ότι θα αποφασίσει ως τις 20 Ιουλίου, κατά την επιστροφή του από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Διαφορετικά θα του κόψω το κεφάλι!», κατέληξε αστειευόμενος (ή μήπως... όχι;) ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Rai.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου