Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Σερί-ρεκόρ! - 3η συνεχόμενη χρονιά θα πάει η ίδια τραγουδίστρια στη Eurovision!


Μπορεί ένας καλλιτέχνης να εκπροσωπήσει τρεις φορές συνεχόμενα τη χώρα του στον διαγωνισμό της Eurovision; Κι όμως μπορεί, αφού δεν υπάρχει όριο συμμετοχής! Αυτό το σερί πρόκειται να καταρρίψει η τραγουδίστρια και εκπρόσωπος του Σαν Μαρίνο τα δύο τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό, Valentina Monetta!

Η νεαρή καλλιτέχνις εκπροσώπησε τη μικροσκοπική χώρα για πρώτη φορά το 2012 με το τραγούδι "Social Network", κατακτώντας την 14η θέση στον Β' Ημιτελικό και δεν προκρίθηκε στον Τελικό της διοργάνωσης. Το 2013 η επιτροπή της χώρας ανακοίνωσε πως η Valentina θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκπρόσωπος του Σαν Μαρίνο. Το τραγούδι της "Crisalide" αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Euro-fans, ωστόσο βρέθηκε ένα βήμα πριν την πρόκριση, τερματίζοντας 11ο στον Β' Ημιτελικό. Ο αποκλεισμός του Σαν Μαρίνο κατακρίθηκε από την πλειοψηφία των Euro-fans, οι οποίοι υποστήριξαν πως το κομμάτι άξιζε ξεκάθαρα την πρόκριση, όμως έπεσε θύμα των συμμαχιών των σκανδιναβικών και των πρώην σοβιετικών χωρών.

Βέβαια, το θέμα είναι αλλού! Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως το Σαν Μαρίνο, έχοντας επιβεβαιώσει από τώρα τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό του 2014, ανακοίνωσε κιόλας την καλλιτέχνιδα που θα το εκπροσωπήσει και δεν είναι άλλη από την Valetina Monetta! Αυτή, λοιπόν, θα είναι η τρίτη - ελπίζουμε και καλή! - φορά στη σειρά που η νεαρή τραγουδίστρια θα προσπαθήσει να περάσει την χώρα της για πρώτη φορά στον Τελικό της Eurovision! Ε, δεν μπορεί... μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...!


tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου