Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η Μαντώ νικήτρια στο 8ο live του "Your face sounds familiar"!


Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι δωρίζει τα έσοδα της βραδιάς στο Ινστιτούτο Συστημικής Ανάλυσης της Συμπεριφοράς, που ασχολείται με παιδιά και εφήβους με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σαν Stevie Wonder, περνώντας μπροστά στη βαθμολογία και κερδίζοντας για πρώτη φορά, την πρώτη θέση.


Τους περισσότερους βαθμούς του κοινού, τους πήρε η Μαντώ. Στο σύνολο όμως - δηλαδή μαζί με τη βαθμολογία των κριτών και των παικτών - υπήρξε ισοψηφία στην τελική βαθμολογία.
Ωστόσο, επειδή υπερισχύει η βαθμολογία του κοινού, νικήτρια του 8ου live, ήταν τελικά η Μαντώ!


Μετά και την ψηφοφορία των παικτών, η βαθμολογία διαμορφώθηκε όπως βλέπετε παρακάτω. Υπήρξε ισοβαθμία μεταξύ Θ. Απέργη και Κ. Μαρτάκη. Με απόφαση του κριτή Αλέξανδρου Ρήγα, τους 9 βαθμούς πήρε η Θωμαή Απέργη και τους 8 ο Κώστας Μαρτάκης.


Η ψηφοφορία των κριτών:


Κώστας Μαρτάκης και Θανάσης Αλευράς σαν... Γιάννης Πάριος και Στέλλα αντίστοιχα, ξεσήκωσαν το στούντιο με ένα ντουέτο τους, λίγο πριν την κρίσημη ώρα της βαθμολογίας.

Η Σύλβια Δεληκούρα έγινε για αυτό το βράδυ... Donna Summer!

Η Θωμαή Απέργη μεταμορφώθηκε σε Sophia Loren για τις ανάγκες αυτού του live.

Ο Νίκος Γκάνος εμφανίστηκε στη σκηνή του "Your face sounds familiar" σαν Prince!

O Θανάσης Αλευράς, στο 8ο live, τραγούδησε "Τα σφάλματά σου πέλαγα" σαν... Στέλλα Κονιτοπούλου. Δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Κρατερός Κατσούλης μεταμορφώθηκε σε Μανώλη Αγγελόπουλο!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, για πρώτη φορά μεταμφιέστηκε σε γυναίκα και τραγούδησε σαν Joan Jett. "Σήμερα ήταν το καλύτερο που σε έχω δει" του είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε στο 8ο live σαν Γιάννης Πάριος και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Κρυσταλλία μεταμορφώθηκε σε... Madonna. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά την εμφάνισή της, της είπε ότι φωνητικά η Κρυσταλλία, είναι... καλύτερη από την Madonna! Δείτε το βίντεο εδώ

To show αυτής της Κυριακής "άνοιξε" η Μαντώ σαν Stevie Wonder. Μάλιστα η τραγουδίστρια πήγε υποβασταζόμενη στη σκηνή, καθώς ο Wonder είναι τυφλός και η ίδια, μπήκε... για τα καλά στο ρόλο.

Από το 8ο live, έλειπε η Άντα Λιβιτσάνου, η οποία αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου