Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Avenida Brasil: Η σειρά που σάρωσε στη Βραζιλία έρχεται απόψε!


Ποια είναι η σειρά φαινόμενο που κάνει πρεμιέρα στον Alpha!
 
Η σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη Βραζιλία, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο έρχεται στον Alpha απόψε το βράδυ στις 8 και κάθε βράδυ. Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μία ιστορία εκδίκησης και εμμονής στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η σειρά θα μας καθηλώσει με ανατροπές στην πλοκή και έντονο συναίσθημα, ενώ τα πλούσια εξωτερικά γυρίσματα θα μας ταξιδέψουν στις φυσικές ομορφιές της Βραζιλίας. Το Avenida Brasil θα μας γνωρίσει τη σύγχρονη ζωή στο Ρίο και τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν. Από τις αντιξοότητες στις υποβαθμισμένες φαβέλες στην υψηλή κοινωνία του σύγχρονου και αναπτυγμένου κέντρου, διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 80 εκατομμύρια τηλεθεατές ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 82%! Η απήχησή του κυριολεκτικά ερήμωσε τους δρόμους της Βραζιλίας, ενώ ακόμη και η Πρόεδρος της χώρας ανέβαλλε τα προγραμματισμένα της ραντεβού για να το παρακολουθήσει.





zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου