Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Μήνυμα αποχώρησης από Λεβαντόφσκι


Συνέντευξη στη «Sport Bild» παραχώρησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπου γνωστοποίησε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Το συμβόλαιό του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ λήγει το 2014, αλλά οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Γερμανία τον θέλουν να αποχωρεί από φέτος. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αν και μέχρι σήμερα ήταν αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του, μίλησε στην «Sport Bild» και ξεκαθάρισε τη στάση του, η οποία δεν θα ικανοποιήσει τους οπαδούς της Ντόρτμουντ.
«Η Μπορούσια είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος. Θα την εκτιμώ και θα την έχω για πάντα στην καρδιά μου. Όμως αυτή τη στιγμή χρειάζομαι μια αλλαγή, χρειάζομαι νέες προκλήσεις, τις οποίες θα βρω σε άλλη ομάδα», τόνισε ο Πολωνός.

Αυτό σημαίνει πως η αποχώρησή του από την ομάδα του Ντόρτμουντ είναι βέβαιη. Ποιος, όμως, θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του; «Ακόμα δεν γνωρίζω. Μελετώ όλα τα ενδεχόμενα, αλλά δεν έχω καταλήξει. Θα εξαρτηθεί και από τη Ντόρτμουντ, αφού δεσμεύομαι ακόμα με συμβόλαιο. Τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες», ήταν η απάντηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου