Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σε οριακό σημείο η Κυβέρνηση


Προς την έξοδο η ΔΗΜΑΡ μετά τη ρήξη Σαμαρά-Κουβέλη, ενωτική στάση από το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Βενιζέλο να μιλά για ανάγκη συνέχισης του έργου σε βάθος τετραετίας με νέους όρους. 

Συνεχής ενημέρωση 

Το μέλλον της τρικομματικής κυβέρνησης θα κριθεί τις επόμενες ώρες. Ούτε από τη νέα συνάντηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, βρέθηκε λύση για το θέμα της ΕΡΤ. 

Σκληρή κόντρα Σαμαρά-Κουβέλη με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να δηλώνει αμέσως μετά «Δεν είναι δική μας ευθύνη ότι δεν βρέθηκε κοινός πολιτικός τόπος». 

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για ανάγκη συνέχισης του έργου της κυβέρνησης με επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στους τρεις και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ να το ξανασκεφτεί. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για βήματα προσέγγισης και κινήσεις επανόρθωσης από την πλευρά του πρωθυπουργού για το θέμα της ΕΡΤ. 

Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ συνεδρίασε αλλά η οριστική της απόφαση θα παρθεί το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες δεν αποκλείεται να αποσύρει τους υπουργούς της. 

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου υπουργούς και υφυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας. Στο Μαξίμου έχει κληθεί και ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, φουντώνοντας τη φημολογία ότι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για την Κυβέρνηση. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου