Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Δύο τα… διλλήματα του Σάντος


Δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα τις Εθνικής, μία στην δεξιά πτέρυγα και μία στην μεσαία γραμμή, «παίζονται» ακόμα εν όψει του αγώνα της Εθνικής με την Λιθουανία, όπως φάνηκε από τις δοκιμές του Σάντος. 

Τα τελικά του πλάνα καταστρώνει ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Λιθουανία στο Βίλνιους την Παρασκευή για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 

Στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στον Άγιο Κοσμά, ο Πορτογάλος έδειξε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για δύο θέσεις. Αυτήν του δεξιού χαφ και αυτήν του ενός εκ των δύο στον άξονα.Την πρώτη την διεκδικούν οι Κονέ και Σαλπιγγίδης ενώ την δεύτερη οι Καραγκούνης και Ταχτσίδης… 

Πάντως στο σημερινό πρόγραμμα που είχα διάρκεια μία ώρα, ο Σάντος έδειξε τα πλάνα του μέσα από το δίτερμα που οι διεθνείς έπαιξαν στο τελευταίο μισάωρο στα 3/4 του γηπέδου. Στην ομάδα των βασικών ο Σάντος επέλεξε τους Καρνέζη στο τέρμα, Τοροσίδη δεξιά, Χολέμπας αριστερά. Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Ταχτσίδης και Μανιάτης ήταν οι δύο στην μεσαία γραμμή με τον Κατσουράνη μπροστά τους. Αριστερά ήταν ο Σαμαράς, δεξιά ο Κονέ και μπροστά ο Γκέκας. 

Στην άλλη ομάδα, ο Πορτογάλος έβαλε τους Σηφάκη στο τέρμα, Τζαβέλα αριστερά, Χριστοδουλόπουλο δεξιά. Στόπερ ήταν ο Βύντρα μαζί με τον Μανιάτογλου (συνεργάτης Σάντος). Τζιόλης και Καραγκούνης ήταν στα χαφ με τον Νίνη μπροστά τους ενώ αριστερά ήταν ο Φορτούνης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Μήτρογλου. 

Στην πορεία ο Σάντος έκανε δύο αλλαγές στην ομάδα των βασικών, βάζοντας τον Καραγκούνη αντί του Ταχτσίδη και τον Σαλπιγγίδη αντί του Κονέ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες προπονήσεις υπήρχε δίλλημα του Σάντος για το δεξί άκρο. Εκεί δοκίμασε Χριστοδουλόπουλο, Κονέ και Σαλπιγγίδη. Σήμερα όμως μοίρασε την θέση σε Κονέ και Σαλπιγγίδη. Επίσης, ο Καραγκούνης που έκανε χθες ατομικό, σήμερα μοιράστηκε τον χρόνο με τον Ταχτσίδη, καθώς είναι οι δύο που διεκδικούν την θέση του βασικού με τον αρχηγό της Εθνικής να έχει το προβάδισμα. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου