Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Χάος στη Βραζιλία!


Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Confederations Cup και οι Βραζιλιάνοι τα... έκαψαν αντιδρώντας σε ανεργία, αύξηση τιμών και αδιαφορία για τους αστέγους!

Χάος στην Βραζιλία λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Χιλιάδες άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν και τα... έκαψαν σε Σάο Πάολο και Μπραζίλια προκαλώντας την έντονη ανησυχία της FIFA. Η αρχή έγινε στο Σάο Πάολο όταν χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η αστυνομία αντέδρασε βίαια και εξαιτίας των συγκρούσεων υπήρξαν 55 τραυματίες!

Παράλληλα, ταραχές είχαμε και στην πρωτεύουσα, Μπραζίλια, έξω από το γήπεδο που θα γίνει αύριο η έναρξη της διοργάνωσης. Εκατοντάδες διαδηλωτές άναψαν φωτιές σε ελαστικά φωνάζοντας για την ανέγερση των σταδίων και όχι κατοικιών για αστέγους, που ο αριθμός τους αγγίζει τις 250.000 «Θα πεθάνουμε από την πείνα και αυτοί χτίζουν στάδια...» φώναζαν διαρκώς και ανανέωσαν το ραντεβού τους λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Ιαπωνία!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου