Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Πριμ και Χάβο έταξε ο πρόεδρος


Πριμ 100.000 ευρώ υποσχέθηκε ο Φώτης Κωστούλας στους παίκτες του Παναιτωλικού, ενώ όπως δήλωσε, θέλει τον Χάβο και του χρόνου στο Αγρίνιο. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού, που οδηγεί την ομάδα και πάλι στην Α' Εθνική. 

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου από το Αγρίνιο βρέθηκε στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε στους παίκτες του πως θα μοιραστούν πριμ 100.000 ευρώ για την επιτυχία τους αυτή. 
Στην συνέχεια, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του ΟΤΕ, τόνισε πως θέλει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Χάβος, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το θέμα της τιμωρίας και το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών. 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Φύγαμε νικητές από μία έδρα που ήταν κατάμεστη από θερμούς οπαδούς. Τα παιδιά πάλεψαν και απέδειξαν ότι είναι όλοι παλικάρια».

Για τους οπαδούς είπε: «Είναι πολύ καλοί φίλαθλοι. Έγινε ένα ατυχές γεγονός, αλλά αγαπούν την ομάδα και το δείχνουν. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου. Να μείνουν έτσι και θα κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ».

Για το μέλλον του Χάβου ανέφερε: «Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Όπως και να’ ναι, σε όποια κατηγορία και αν παίζουμε, θα συνεχίσουμε μαζί του».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να αφαιρεθούν βαθμοί είπε: «Ελπίζουμε να μην αφαιρεθούν βαθμοί. Υπάρχουν περιπτώσεις άλλων ομάδων, οι οποίες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και κεκλεισμένων των θυρών ποινή. Ελπίζουμε να γίνει το ίδιο με μας»

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου