Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Συμπληρώνεται το «παζλ» ανόδου;


Ίσως μάθουμε τον τέταρτο της «παρέας» στην Σούπερ Λίγκα! Αν ο Παναιτωλικός κερδίσει και ο Ολυμπιακός Βόλου όχι, τότε οι Αγρινιώτες ανεβαίνουν στα «σαλόνια» από την 5η αγωνιστική των πλέι οφ! 

Θα «τελειώσει» η ιστορία των πλέι οφ ή θα έχουμε παράταση; 

Η απάντηση την Κυριακή και την πέμπτη αγωνιστική της διαδικασίας, σε «Καυταντζόγλειο», όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παναιτωλικό και σε Πανθεσσαλικό, όπου η Νίκη Βόλου φιλοξενεί τον τοπικό Ολυμπιακό! 

Αν οι Αγρινιώτες φύγουν με διπλό από την Θεσσαλονίκη και την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» στραβοπατήσουν στο ντέρμπι, τότε θα ξέρουμε τον τέταρτο που θα παίζει στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου (μαζί με Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλη, Καλλονή). Θα είναι ο Παναιτωλικός! 

Τα «καναρίνια» πάνε με αρκετές απουσίες στο συγκεκριμένο ματς, όμως οι τελευταίες καταστάσεις στο στρατόπεδο του «Γηραιού», όπου οι οπαδοί έκαναν «ντου» στην προπόνηση της ομάδας, δείχνουν πως οι Θεσσαλονικείς δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση κι ενώ έχουν ήδη χάσει τις μαθηματικές ελπίδες ανόδου. 

Στο ντέρμπι «μίσους» στον Βόλο, η Νίκη είναι εξίσου αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο η αντιπαλότητα των δύο ομάδων είναι δεδομένη και αναμένεται να τα δώσει όλα κόντρα στον Ολυμπιακό. Από την μεριά της, η ομάδα του Βαζάκα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου, εφόσον ειδικά την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός κερδίζει. 

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής (20:00): 

Ηρακλής-Παναιτωλικός 
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 

Η βαθμολογία (5 αγώνες): 

1. Παναιτωλικός 11 
2. Ολυμπιακός Βόλου 8 
3. Ηρακλής 4 
4. Νίκη Βόλου 2 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου