Σελίδες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

«Γη και ύδωρ» για Λάσμε!


Νέα -κατά πολύ- βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στον Στέφαν Λάσμε, που αφορά διετή συνεργασία, δείχνοντας την πρόθεση των «πράσινων» να τον κρατήσουν στη χώρα μας!

Θέλει να τον κρατήσει και του το δείχνει! Ο Παναθηναϊκός επανήλθε με νέα -και κατά πολύ- βελτιωμένη πρόταση προς τον Στέφαν Λάσμε, θέλοντας να τον «δέσει» με την πράσινη φανέλα. 

Στο «τριφύλλι» έχουν ρίξει όλο το βάρος στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Γκαμπονέζο σέντερ, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, αποτέλεσε στυλοβάτη της φετινής επιτυχίας και γι’ αυτό θέλουν να τον ανταμείψουν. 

Το νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αυξημένο κατά πολύ κι αγγίζει επταψήφιο νούμερο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη πρόταση... κοντράρει στα ίσα (αν δεν την ξεπερνά κιόλας) την αντίστοιχη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει στα χέρια του ο Λάσμε. 

«Σύμμαχος» του Παναθηναϊκού είναι και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που προτείνει, καθώς αφορά διετή συνεργασία, που σίγουρα μπορεί να «δελεάσει» τον 30χρονο σέντερ και να παραμείνει στην χώρα μας. 

Πλέον, η «πράσινη» ΚΑΕ έχει κάνει τη δική της υπέρβαση και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα αποφασίσει ο Λάσμε. Σίγουρα, η υπόθεση δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ, αφού στην ομάδα περιμένουν την οριστική του απάντηση μέσα στην προσεχή εβδομάδα, την ώρα που υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή θα είναι θετική και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και στο μέλλον!

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου