Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.:«Η πόλη του Βόλου είναι έτοιμη να σας καταπιεί»


Ειρωνική ανακοίνωση- απάντηση σε δημοσίευμα του ΣΚΑΙ και στην παρέμβαση του Φώτη Κωστούλα, που τόνισε ότι ο ορισμός του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναιτωλικό του προκαλεί εντύπωση, εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με ένα ανύπαρκτο θέμα που ανέδειξε σκοπίμως ο ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα ο πολέμιος και σκωπτικός δημοσιογράφος κατά του Ολυμπιακού Βόλου Κυριάκος Θωμαΐδης και ύστερα από τη στημένη παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού κ. «Κωτούλα», δεν θα απαντήσουμε σε τέτοιου είδους γελοιότητες και σε προφανείς ενέργειες επηρεασμού διαιτητών από τη πλευρά του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του κ. «Κωτούλα». Κάτι ανάλογο η ομάδα μας βίωσε το 2011 με επηρεασμούς αθλητικών δικαστών. Όμως υπάρχει και θεός και με τέτοιες μεθοδεύσεις το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώσετε αλλά και να πωρώσετε μια ολόκληρη πόλη, καθώς και τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Αύριο ήρθε η ώρα μετά τη πάροδο δύο και πλέον ετών να αποκατασταθεί η αδικία. Η πόλη του Βόλου είναι έτοιμη να σας καταπιεί και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν σε αυτόν τον πονεμένο κόσμο να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Υ.Γ. : Λάθος δρόμο διαλέξατε κύριοι του Παναιτωλικού. Τέτοιες μέθοδοι συνηθίζονται από μικρές ομάδες και μικρούς παράγοντες».

allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου