Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Χάβος: «Στο τέλος θα ξεκαθαρίσει»


Διπλό χαρακτήρισε το κέρδος από την χτεσινή νίκη, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, που τόνισε πως θα ανέβει ο πιο ψύχραιμος, αφού οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. 

Αναλυτικά, όσα είπε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάκης Χάβος: 

«Χθες το κέρδος μας ήταν διπλό, γιατί και εμείς νικήσαμε και ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε ισόπαλος. Το επόμενο παιχνίδι μας (με τον Ολυμπιακό) είναι πολύ σημαντικό, γιατί όσο τελειώνουν τα παιχνίδια, τόσο και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα. Κάθε αγωνιστική που περνά, σίγουρα κάποιες ομάδες αποκτούν ένα πλεονέκτημα, αλλά νομίζω πως τα πράγματα δεν θα ξεκαθαρίσουν νωρίτερα από την προτελευταία αγωνιστική. 

Εδώ και 22 ματς είμαστε αήττητοι, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοί μας αναγνωρίζουν την αξία μας και τα παιδιά έτσι χτίζουν ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι ισοδύναμο και στο τέλος θα ανέβει στην Σούπερ Λίγκα ο πιο ψύχραιμος. Έχουμε λύσεις στο ρόστερ, αλλά το θέμα είναι να διαχειριστούμε την φυσική κατάσταση. Είναι σημαντικό να μην αλλοιώνονται τα στοιχεία της ομάδας, όταν χρειαστεί να κάνεις 2-3 αλλαγές για να φρεσκάρεις την ενδεκάδα σου. 

Εμείς είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Μπόγιοβιτς που μας είχε δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση. Χθες μας βοήθησε ο Κουτσοσπύρος πολύ και ελπίζω και η συνέχεια να είναι ανάλογη».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου