Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«Λαϊκίστικο, κατινίστικο και δεν θα το σχολιάσω»


Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας δεν θέλησε να σχολιάσει το... Κωτούλας και στάθηκε στην άνοδο της ομάδας του στη Super League. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κωστούλα στον Sentra 103,3:
Για το αν χάρηκε πιο πολύ για την άνοδο ή για την αθώωση: «Είναι ευχάριστα και τα δύο και η άνοδος και η απόφαση. Ηταν πολύ θερμοί οι οπαδοί στο Βόλο και η ομάδα μας κατάφερε να πάρει μια νίκη δίκαιη, παλικαρίσια και μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση».

Για τις προθέσεις του πέρυσι να φύγει και τι άλλαξε κι αποφάσισε να μείνει: «Δεν βρέθηκε άνθρωπος να συνεχίσει... Δεν ζητούσα χρήματα. Είχαμε κατ' επανάληψη συναντήσεις με ανθρώπους στο Αγρίνιο που μπορούσαν να μπουν και να προχωρήσουν την ομάδα, αλλά δεν μπήκαν. Δεν ήθελα να φύγω και να αφήσω την ομάδα στα αζήτητα και υποχρεώθηκα να μείνω».

Για το αν βλέπει πιο ψηλά από την παραμονή δεδομένης της δυναμικότητας του πρωταθλήματος: «Αυτό το κάτι παραπάνω δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να κρατηθούμε στην κατηγορία και μετά ό,τι προκύψει. Αυτό θα δείξει ανάλογα και με τα ρόστερ των άλλων ομάδων. Αλλά δεν κάνουμε και τρελά όνειρα γιατί πέρυσι το χτύπημα ήταν γερό».

Για το ποιο λάθος της πρώτης θητείας δεν θέλει να επαναλάβει: «Ηταν σωρεία λαθών ή λάθους υπολογισμών. Ίσως επαναπαυτήκαμε γιατί στον α' γύρο είχαμε 19 βαθμούς. Ξεκίνησε ο β' γύρος στραβά και δεν επανήλθαμε ποτέ. Κάναμε αλλαγή προπονητή αρκετά παιχνίδια πριν τελειώσει η σεζόν, αλλά αυτό δεν βοήθησε, αλλά έκανε χειρότερα τα πράγματα. Αυτή τη φορά μας βγήκε σε καλό η αλλαγή προπονητή. Έδωσε δυναμική κι άλλαξε το κλίμα ο κύριος Χάβος. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε αλλαγή προπονητή. Παραμένει. Έχουμε πολλά άλλα θέματα να δούμε».

Για το πώς θα ενισχύσει την ομάδα: «Υπάρχουν πολλές ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Εμείς δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα, έχω καλύψει ως τώρα τις ανάγκες. Αλλά τώρα δεν θα κάνουμε υπερβάσεις, όπως πέρυσι. Θα κάνω μια οικονομία»

Για την Super League και την αξιοπιστία της: «Αυτός είναι ένας προβληματισμός που απασχολεί πολλούς προέδρους. Να κοιτάξουμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας για να έχουμε την αξιοπιστία που ζητάμε. Ομάδες μικρές σαν τον Παναιτωλικό δεν κάνουν τη διαφορά. Αρκεί να συνεννοηθούν οι 3-4 μεγάλοι και σε ένα χρόνο θα αλλάξει όλο το ποδόσφαιρο. Αν συνεννοηθούν και σταματήσει αυτός ο πόλεμος, το μαλλιοτράβηγμα για τη διαιτησία κι άλλα. Θα αλλάξει πολλά πράγματα. Κι εμείς εκεί θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι είναι μεγάλο κενό για το ποδόσφαιρο. Έχει τη δυναμική που χρειάζεται για να έρθει σύντομα. Το κενό θα φανεί στο πρωτάθλημα. Το ευχάριστο όμως είναι ότι ανέβηκαν ομάδες της επαρχίας. Είναι υγιές να εξαπλωθεί το ποδόσφαιρο και να φύγει από τις δυο μεγαλουπόλεις».

Για τις όποιες φοβίες είχε για τον Σιδηρόπουλο κι αν τον έπεισε, αλλά και για το… Κωτούλας: «Σχεδόν με έπεισε. Δεν θα σχολιάσω τις ανακοινώσεις… Δεν θεωρώ σωστό αυτό που κάνουν. Είναι λαϊκίστικο, κατινίστικο και δεν θα το σχολιάσω».

Για τα επινίκια στο Αγρίνιο: «Το πρωί που φτάσαμε ο κόσμος ήταν στο γήπεδο και μας περίμενε και πολλοί πήγαν κατευθείαν στη δουλειά τους. Έχουμε κι άλλα γλεντάκια. Ευτυχώς ο κόσμος ξέφυγε για λίγο από την σκληρή καθημερινότητα».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου