Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ή εγώ ή η Ναταλία!Αναστάτωση στα πλατό του Alpha μετά τις παράλογες απαιτήσεις της πρωτάρας παρουσιάστριας.

Σε ρεπορτάζ της Ελισάβετ Κυρίτση για την εφημερίδα Espresso, μαθαίνουμε ότι η ατμόσφαιρα στο 
κανάλι της Κάντζας είναι τεταμένη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φωτιές έχει ανάψει η απαίτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο σε κάποια εκπομπή του καναλιού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Η εφημερίδα, που επικαλείται πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η παρουσιάστρια που κάθεται στον καναπέ της εκπομπής Μες Στην Καλή Χαρά έστειλε τελεσίγραφο με το οποίο θέτει τους υπεύθυνους του σταθμού μπροστά στο δίλημμα "Ναταλία ή Κωνσταντίνα", όχι μόνο στην εκπομπή, αλλά γενικότερα στο κανάλι της Κάντζας, Για τους δικούς της λόγους, η ...πρωτάρα δεν θέλει να βρίσκεται ούτε καν στους ίδιους χώρους με την έμεπιρη παρουσιάστρια, γι' αυτό κι έθεσε το βέτο πως για να παραμείνει, θα πρέπει η διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στην επικεφαλής της σαββατοκυριακάτικης εκπομπής. "Ή Ναταλία ή εγώ" διεμήνυσε". Μάλιστα, όπως γράφει η Espresso, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν διστάζει πολλές φορές να συζητάει στους διαδρόμους και σε "πηγαδάκια" τις προθέσεις της, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις συνέπειες. 

Όσον αφορά στην Ναταλία Γερμανού, ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα τηλεοπτικά σχέδιά της. "Τώρα πλέον πάω για άλλα...", δήλωσε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Αναστάτωση όμως, φαίνεται πως υπάρχει και στο Δέστε Τους, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δοκιμαστικό τις προηγούμενες ημέρες -όπως γράφει η εφημερίδα. Ωστόσο, αν το Μες Στην Καλή Χαρά συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, η Κωνσταντίνα δεν πρόκειται να σηκωθεί από τον καναπέ.


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου