Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Κωστούλας: «Εμείς θα πάρουμε την άνοδο»


Αισιόδοξος ότι ο Παναιτωλικός θα καταφέρει στο τέλος να πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Κωστούλας στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. 

Κακή παρένθεση για τον Παναιτωλικό ήταν η αναμέτρηση με τον Ηρακλή και η ήττα, όπως τόνισε ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. 

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, ωστόσο, είναι αισιόδοξος ότι τελικά οι Αγρινιώτες θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν την άνοδο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»: 

«Έχουμε μία καλή πορεία στα τελευταία παιχνίδια, εκτός από το τελευταίο με τον Ηρακλή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε εμείς την άνοδο», ήταν αρχικά τα λόγια του. 

Για το αν οι παίκτες ήταν… χαλαροί, λόγω τον προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής: «Από τη μία πιστέψαμε ότι θα ήταν πιο εύκολο. Ωστόσο, εγώ ο ίδιος πήγα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες, όπως και ο προπονητής, ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο. Και στο παρελθόν έχουμε χάσει από αδιάφορες ομάδες. Εμείς ήμασταν κακοί με τον Ηρακλή, δεν ήταν ο Ηρακλής καλύτερος από εμάς και κάπως έτσι ήρθε και το κακό αποτέλεσμα». 

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Είχαμε την ευκαιρία να έχουμε ανέβει, την χάσαμε και τώρα περιμένουμε τι θα γίνει στο τελευταίο παιχνίδι. Θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος». 

Για το αν θα υπάρξει απογοήτευση σε περίπτωση που ο Παναιτωλικός δεν πάρει την άνοδο: «Ο καθένας απογοητεύεται. Άλλον λίγο περισσότερο, άλλος λιγότερο, ωστόσο, το ξεπερνάς και συνεχίζεις. Είτε αυτό πάρει πιο πολύ χρόνο, είτε χρειαστεί μικρότερο χρονικό διάστημα. Σίγουρα υπάρχει και στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό το ενδεχόμενο». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου