Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Καμία εμπλοκή ο Παναιτωλικός»!


Πριν… ο αλέκτωρ λαλήσει τρις και υπό τον φόβο μιας δικαστικής διαμάχης, ιστοσελίδα του Βόλου, ανασκεύασε προηγούμενη είδηση της σχετικά με το ματς της Νίκης με τον Παναιτωλικό!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ιστοσελίδα του Βόλου ανήρτησε ανυπόγραφα, αμφιβόλου προελεύσεως ρεπορτάζ στο οποίο τονίζοντας ότι… άτομο προσέγγισε παίκτες της Νίκης για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ματς με τον Παναιτωλικό το βράδυ της Κυριακής στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ! Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη ματιά οι άνθρωποι του Παναιτωλικού τόνιζαν ότι το… ρεπορτάζ στερούνταν σοβαρότητας, εντούτοις μέσω του νομικού τους εκπροσώπου ζήτησαν άμεσα εξηγήσεις από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα!
Οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη του συγκεκριμένου site αμέσως διαβεβαίωσαν τους παράγοντες του Αγρινιώτικου συλλόγου ότι σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν αιχμές για την εντιμότητα της ομάδας τους και έτσι το βράδυ του Σαββάτου… αναδιπλώθηκαν και ανέβασαν την παρακάτω επεξήγηση:
«Καμία εμπλοκή της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τη φημολογία που αναπτύχθηκε! Στο δημοσίευμα με τίτλο «"Πλησίασαν" παίκτες της Νίκης για το ματς με Παναιτωλικό;» ούτε γράψαμε, ούτε και ποτέ υπονοήσαμε ότι εμπλέκεται η ΠΑΕ Παναιτωλικός ή οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ. Διευκρινίζουμε και πάλι προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης πως απολύτως καμία... σχέση δεν είχε με το φημολογούμενο περιστατικό η ΠΑΕ Παναιτωλικός ή οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος με την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία έχει αποδείξει ότι σέβεται το fairplay και πως ουδέποτε μετέρχεται τέτοιες πρακτικές».
Επειδή η… γειτονιά της Football League είναι… μικρή, οι πάντες έχουν καταλάβει τα πάντα! Η συνέχεια επί της οθόνης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου