Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ: Απαντούν με γερές αποκαλύψεις!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! 
Στην διάθεση της κοινής γνώμης ετοιμάζονται να δώσουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ λίστες αναφορικά με τους μισθούς, τα πριμ και τους διορισμούς υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοσιογράφοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εξετάζουν προσεκτικά στοιχεία από το λογιστήριο της εταιρίας αλλά και από έγγραφα που έχουν περιέλθει στα χέρια τους από θέσεις κλειδιά σε υπουργεία και κυβερνητικές θέσεις. 

Οι εργαζόμενοι επιθυμούν να περάσουν σε ολοκληρωτική επίθεση και ετοιμάζουν σειρά αποκαλύψεων.

Στο πρώτο δίλεπτο ηχητικό κομμάτι των συντακτών που ανέβηκε στην πλατφόρμα Soundcloud παρουσιάζονται διάφορα εισπρακτικά οικονομικά στοιχεία της ΕΡΤ, στοιχεία που όμως έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν λίγες μέρες. Η επίθεση που ετοιμάζεται να εξαπολύσει η ΕΡΤ θα αφορά  και τους καναλάρχες της ιδιωτικής τηλεόρασης και τα οικονομικά τους στοιχεία.


ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ DIGEA

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Μεσογείων για την στάση της Digea. Η ψηφιακή εταιρία των ιδιωτικών σταθμών, σύμφωνα με τις καταγγελίες των τηλεθεατών, κόβει όσα κανάλια αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η Digea υποστηρίζει πως κινείται σε νομικά πλαίσια και ακολουθεί τις αποφάσεις και εντολές του Υπουργείου Οικονομικών.

ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Το δίκτυο της ΕΡΤ φαίνεται πως έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο του κομμάτι. Σε αρκετές πόλεις οι νεκρές συχνότητες  αναμεταδίδουν  το πρόγραμμα της  ΝΕΤ ή της ΕΡΑ. Σε συνεργασία με την EBU οι (απολυμένοι πια) τεχνικοί του δημοσίου φορέα έχουν επαναφέρει την δορυφορική μετάδοση με αποτέλεσμα η ΕΡΤ να μεταδίδεται χωρίς πρόβλημα δορυφορικά σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Δεν έχει επανέλθει η καλωδιακή αναμετάδοση της ΕΡΤ στην Γαλλία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Οι πάροχοι με τους οποίους ο δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει υπογράψει συμβάσεις, αναμένεται τώρα να κινηθούν νομικά, καθώς υπήρξε αθέτηση συμβολαίων. Ενώ όπως δηλώνουν τα γραφεία τύπου τους δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη επισήμως για τον τερματισμό λειτουργίας της ΕΡΤ από τα κρατικά όργανα.

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου