Σελίδες

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός κόντρα (;) στο Λιθουανία-Ελλάδα!


Αυτό που εκτιμούσαν οι ειδικοί απ' το ξεκίνημα της φετινής ...κούρσας της Α1 μπάσκετ έγινε πράξη. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή... 

Αυτό θα γίνει με (ως και πενταπλή) «πανδαισία» τελικών στην ΕΡΤ. 

Στην δημόσια τηλεόραση θα υποδεχτούν την σειρά αυτή των «αιώνιων» αναμετρήσεων απ' την Παρασκευή και στην ΕΡΤ ελπίζουν να μην υπάρχουν ...απεργιακά θρίλερ ως και (περίπου) τα τέλη Ιουνίου που μπορεί να κρατήσει η κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. 

Γράψαμε και χθες ότι τους αγώνες θα μεταδώσουν και η ΕΤ1 και η ΝΕΤ κάτι που θα εξαρτηθεί απ' τις εξελίξεις στους υπόλοιπους τομείς και τις ειδησεογραφικές ανάγκες της ΕΡΤ. 

Η τελευταία που έχει συνηθίσει σε τέτοιες σειρές που φέρνουν τηλεθέαση και κορυφώνουν το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, θα ξεκινήσει από αύριο (4/6) την προετοιμασία της, για τον καθορισμό των λεπτομερειών. 

Ο πρώτος τελικός, πάντως, θα μεταδοθεί την Παρασκευή απ' την ΕΤ1 σε ώρα που θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (4/6), ενώ την Πέμπτη το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα δείξει τον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών μεταξύ Πανιωνίου και Ρεθύμνου. 

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πάντως, ότι ο τελικός θα ξεκινήσει σχετικά νωρίς, καθώς στις 9.45 μ.μ. αγωνίζεται η Εθνική στην Λιθουανία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Και μπορεί τον ποδοσφαιρικό αγώνα να τον δείχνουν ΟΤΕ και MEGA, αλλά σε καμία περίπτωση η ΕΡΤ, αλλά και οι άνθρωποι του μπάσκετ θα επιθυμούσαν μία τέτοια ...κόντρα. 

Και αν ένα φάιναλ-φορ Ευρωλίγκα μπάσκετ έχει έναν βασικό πόλο τηλεθέασης (με τους οπαδούς Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού να καθηλώνονται) τα τελευταία χρόνια, μία σειρά «αιώνιων» τελικών τα σαρώνει όλα. 

Είναι μία σειρά αγώνων και μεταδόσεων που θα φέρει τηλεθέαση και διαφημιστικά έσοδα στην δημόσια τηλεόραση. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου