Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Ο Θανάσης είναι εδώ»!


Υπόσχεση πώς τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του θα διατηρήσουν πρωταθλητή για ακόμα 10 χρόνια τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, στην φιέστα του τριφυλλιού! Απάντησε σε Αγγελόπουλο!

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Θανάση Γιαννακόπουλο! 

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, αφού αποθεώθηκε από τον κόσμο στο πλαίσιο της φιέστας για το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως τόσο αυτός, όσο και η οικογένειά του θα βρίσκονται συνέχεια στο πλάι της ομάδας, διατηρώντας την τουλάχιστον για ακόμη δέκα χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδας! 

Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να... πικάρει με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγγελόπουλο για το περσινό... «Που ‘σαι Θανάση;». 

«Φίλοι μου αγαπημένοι σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας Θανάσης.. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς που ήρθατε στην γιορτή μας. Αυτή η γιορτή είναι δική σας γιορτή γιατί σταθήκατε κοντά στην ομάδα. Πάνω από όλα συγχαρητήρια σε προπονητή. Και ειδικά στον Τσαρτσαρή ο οποίος για πάνω από 10 χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε για να κατακτήσει τίτλους ο Παναθηναϊκός. Τώρα θέλω να κάνετε ησυχία και να ακούσετε ευτράπελο. Πέρσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έλεγε «Που σαι Θανάση;». Του απαντάω ότι «Είμαι εδώ». και δίνω μια υπόσχεση. Οτι ο Παναθηναϊκός θα είναι για ακόμη 10 χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι»;, το μήνυμά του στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου