Σελίδες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μένει και με νέο συμβόλαιο ο Ρούνεϊ!


Στροφή 180 μοιρών από τον Γουέιν Ρούνεϊ και απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον «δέσει» για πολλά ακόμα χρόνια είναι τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Άγγλου επιθετικού!

Την επιθυμία του να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» θα μεταφέρει ο παίκτης στον Ντέιβιντ Μόγιες, νέο συμβόλαιο του ετοιμάζει η διοίκηση. 

Την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να του προσφέρει… τον ουρανό με τ’ άστρα για να τον κάνει δικό της, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία του για ένα νέο ξεκίνημα, όλα δείχνουν πως ο Άγγλος φορ… οδηγείται στην παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπογράφοντας και νέο συμβόλαιο! Όλα αυτά, βάσει των όσων αναφέρει η «Guardian», που μάλιστα, «μπλέκει» και την οικογένεια του Ρούνεϊ στην υπόθεση. Η ευτυχία της γυναίκας του, Κολίν, αλλά και των παιδιών του, μπαίνουν πάντα σε προτεραιότητα και το γεγονός πως η οικογένειά του είναι ευτυχισμένη στο Μάντσεστερ, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να… γυρίσει το μυαλό του έμπειρου επιθετικού. 

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ φέρεται να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο πρότασης νέου συμβολαίου στον Άγγλο φορ. Το ισχύον συμφωνητικό λήγει σε δύο χρόνια και αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 300.000 λίρες εβδομαδιαίως. Αν στις συζητήσεις του Γουέιν Ρούνεϊ με τον Ντέιβιντ Μόγιες και τους διοικούντες τον σύλλογο, υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους, τότε θα «πέσει» στο τραπέζι και η πρόταση για το νέο συμβόλαιο. 

england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου