Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τελεσίγραφο σε Μοράτι για την αγορά της Ίντερ


Προθεσμία επτά ημερών για να απαντήσει εάν αποδέχεται την πρόταση να πουλήσει την Ίντερ, έδωσε στον Μάσιμο Μοράτι ο Ινδονήσιος δισεκατομμυριούχος Έρικ Τόχιρ.

Ο μεγιστάνας από την Ινδονησία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε διαπραγματεύσεις με τον Μοράτι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πρόταση 260 έως 280 εκ.ευρώ μαζί με "δέσμευση" για άλλα 60 εκ.ευρώ για καλοκαιρινές μεταγραφές.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ δεν φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει εντελώς από την αγαπημένη του ομάδα και συζητάει μόνο για μερική εξαγορά του συλλόγου, γεγονός που δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την απέναντι πλευρά.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο Τόχιρ έδωσε τελεσίγραφο στον Μοράτι, διαμηνύοντάς του πως αν δεν αποδεχτεί μέσα σε μία εβδομάδα το deal, τότε θα αποσύρει οριστικά την πρότασή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Μάσιμο Μοράτι έχει "μπει μέσα" κατά 150 εκ.ευρώ ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς, το οικονομικό έτος 2012 θα βαρύνει τους "νερατζούρι" με άλλα 80 εκ.ευρώ χρέος.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου