Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

«Ναυαγεί» του Φιγκερόα στη Ναούτικο


Η εγκυμοσύνη της γυναίκας του Λουτσιάνο Φιγκερόα φαίνεται πως είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αργεντινός δεν θα φορέσει της φανέλα της Ναούτικο, η οποία είχε ήδη ανακοινώσει την απόκτησή του. 

Τον λόγο για τον οποίο δεν έχει αίσιο τέλος η διαφαινόμενη και ήδη ανακοινωμένη μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα στην Ναούτικο εξήγησε ο Βινίσιους Λαμπάνκα, μιλώντας σε τοπικά μέσα. 

Ο Βραζιλιάνος είχε προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησης του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος στο δεύτερος μέρος της περσινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως τα πράγματα δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τις δύο πλευρές. 

«Είναι ένας παίκτης διεθνούς κλάσης, ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις μαζί του 20 μέρες πριν. Στείλαμε κάποιον στην Αργεντινή, να συζητήσει με τον παίκτη και τον πείσαμε να έρθει στη Ναούτικο. Ο ποδοσφαιριστής έκανε μια προσπάθεια να έρθει στο Ρεσίφε, ήρθαμε σε συμφωνία με όλους τους οικονομικούς όρους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του βραζιλιάνικου συλλόγου και πρόσθεσε: 

«Έκανε μια προσπάθεια να έρθει, προσπάθησε για δύο μέρες συνεχόμενες να πάει από το Ροζάριο στο Ρεσίφε, αλλά υπήρχε πρόβλημα με το αεροδρόμιο. Πήγε οδικώς από το Μπουένος Άιρες στο Σάο Πάουλο και ήρθε στο Ρεσίφε χθες βράδυ. Η γυναίκα του Λούτσο είναι έγκυος, δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά χρειάζεται να μείνει μαζί της αυτή τη στιγμή». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου